Hva er en god Hibiscus for Michigan?

March 25

Hva er en god Hibiscus for Michigan?


De enorme blomster av hibiscus ser ut som om de hører hjemme i tropene, og noen av de mer delikate arter definitivt trenger et varmt klima for å holde dem i live. Flere varianter av hibiscus, men er tøffere enn sine elegante blomster skulle tilsi, og de er i stand til å trives i den noen ganger kjølig Michigan klima. Den tøffeste hibiscus kan selv gjøre det gjennom de iskalde vintre i den øvre halvøya.

Hardy Hibiscus

Hardy hibiscus (Hibiscus moscheutos) er en flerårig som, avhengig av sorten, kan vokse til mellom 2 og 5 føtter i høyden. Plantene er kjent for sine store, briljant fargede blomster; blomster av noen sorter kan være så mye som en fot i diameter. Populære sortar inkluderer "Disco Belle Pink", "Kopper King" og "Lady Baltimore." Hardy hibiscus er hardfør i US Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 9, så det er i stand til å overleve vinteren i hele Michigan, selv i den øvre halvøya.

Glatt Rose Mallow

Glatt rose mallow (Hibiscus laevis) er også en urteaktig flerårig, selv om det er ofte noe større enn hardfør hibiscus, nå mellom 4 og 6 fot i høyden. Blomstene er mindre enn de fleste hardfør hibiscus sortar, vanligvis nå ca 6 inches i diameter med lyse kronblader og dype rødbrun øyne. Glatt rose mallow, som hardfør hibiscus, er hardfør i USDA sone 4 til 9, så det kan dyrkes over hele Michigan.

Scarlet Swamp Hibiscus

Scarlet sump hibiscus (Hibiscus coccineus), også noen ganger kalt scarlet rose mallow, er en annen urteaktige hibiscus arter. Like i størrelse for å glatte rose mallow, det vokser mellom 3 og 6 fot i høyde og produserer dype røde blomster 3 til 5 inches i diameter. I motsetning til mindre anbud glatt rose mallow og hardfør hibiscus, er scarlet sump hibiscus pålitelig hardfør bare i USDA sone 6 til 9, så det bør være begrenset til de mildere klima i fjæra områder i Nedre Michigan.

Rose-of-Sharon

Rose-of-Sharon (Hibiscus syriacus) er en treaktig busk som vokser mellom 8 og 10 fot høy i et åpent, oppreist vane. Blomstene er 2 til 4 inches i diameter, og de kan være rosa, rød, blå, lilla, lavendel eller hvit, avhengig av sorten. Rose-of-Sharon er hardfør i USDA sone 5b gjennom 9a, så det er best egnet til sørlige Nedre Michigan og de ytre strøk av den nedre halvøya; det kan ikke overleve vinteren i det indre av nord Nedre Michigan, og det nesten helt sikkert ikke kan håndtere kulden av Upper Peninsula.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com