Hvordan Plant Zamia Palms

February 18

Zamia flatene er også kjent som papp palmer. De regnes som en av naturens levende fossiler, siden de har overlevd på jorden siden æra av dinosaur. Kjent for å være salt-tolerante, kan Zamia håndflatene dyrkes nær strendene, men også gjøre for en utmerket container-vokst prøven. Opprinnelig fra kystområdene i Mexico, er Zamia palmer vokst gjennom tempererte regioner av verden. Du kan plante Zamia palmer i bakken starter i løpet av våren, rundt mars til april.

Bruksanvisning

1 Velg en solrik beliggenhet i hagen din for å plante Zamia flatene. Denne spesielle utvalg av håndflaten er kjent for å vokse til ca 6 fot i diameter, så velg en plassering som er ca 6 til 8 meters avstand fra annen vegetasjon.

2 Grav et hull ca 8 inches dyp med ca 8 inches bred. Dette brukes til å teste drenering evne til jord i området du har valgt. Når du har fylt hullet med vann, hvor lenge det krever for vannet å fullt bosette tilbake. Hvis vannet er fortsatt stående i hullet etter 30 minutter, må du endre jord eller plante Zamia flatene andre steder.

3 Dyrke jord i en 3 til 4 fot-torget i planting området. Plukk ut noen røtter, pinner eller steiner du finner som du dyrke jorda. Du kan bruke en spade, gaffel eller hakke for å dyrke jorda.

4 Still inn hvert Zamia flaten i en 5-gallon bøtte. Hvis potten inneholder Zamia flaten er for stor til å passe inn i en 5-gallon bøtte, plassere to i en trillebår, hvis du har en. Fyll hver av de bøtter tre fjerdedeler fulle med vann. Hvis du bruker en trillebår, fylle trillebår omtrent en halvfull av vann. Bløt Zamia flatene til jorda i sin planting potter er mettet med vann. Fjern hvert når grundig mettet og la dem renne fullt.

5 Grav et plantehull for hver Zamia palm omtrent samme dybde som planting potter og ca 6 inches bredere.

6 Fjern planting potten fra Zamia potten. Lå potten på sin side på bakken. Skyv nedover langs kanten av potten, skyve den fri fra roten ballen. Løsne fanget eller sammenfiltrede røtter ved hjelp av fingrene.

7 Plant hver Zamia palme inn i et plantehull. Toppen av rotklumpen på hver plante må være nivået til tilstøtende jord.

8 Vann hver av Zamia flatene grundig, slik at strømmen av vann kjøre sakte for å suge røttene. Plan om vanning omtrent en gang i uken om sommeren. Sug jorda hver gang du vanner for å sikre rot systemer er grundig fuktet.

Hint

  • Zamia håndflatene er hardfør i US Department of Agriculture hardførhet soner 9 til 11.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com