Slik installerer en Mopboard eller skjørt styret Stairs

February 16

Slik installerer en Mopboard eller skjørt styret Stairs


Installere en mopboard eller skjørt bord, sammen trapper gir denne sletten område av hjemmet et attraktivt kanter. Disse store bunnplatene løper langs lengden av trappen, der veggen møter trinnene. Dette prosjektet kan bli dyrt når du leie en profesjonell. Men med noen få verktøy og noen nøyaktig måling, kan du fullføre det på egen hånd. Lage en mal før kutting av dyre tre skjørt, siden størrelsen og formen på trapper variere.

Bruksanvisning

1 Finn stenderne i veggen med en stud finder og merk stedet med en blyant eller del av malerens tape.

2 Skjær en 12-tommers-torget stykke mopboard med bord sag. Plasser den ved siden av overhenget av øverste trinn, så det er vertikalt nivå og i flukt med overheng. Pencil-markere toppen og bunnen av overhenget på stykke mopboard.

3 Linje opp en hastighet firkant med merkene og trekke en lys linje for hvert merke før de møtes på et punkt. Dette er malen for å skjære hakk i mopboard slik at det passer i hvert trinn. Skjær hakk ut av styret med en bordsag. Plasser malen på et trinn for å kontrollere passform. Juster kuttet, om nødvendig.

4 Mål avstanden mellom trinnene for å kutte mopboard nøyaktig. Plasser malen på stripe av mopboard og tegne en lys blyant markering for plassering av hvert trinn hakk. Skjær hakk med en bordsag, bruker forsiktighet til ikke Skjær fra over på hjørnet. Plasser mopboard langs trinn og sjekke passform. Juster kutt, om nødvendig.

5 Påfør vegg lim på baksiden av mopboard og fest den til veggen. Pound behandling spiker øverst og nederst på mopboard på hver vegg stud.

6 Perle en linje av caulk langs den øvre kanten av mopboard å forhindre en opphoping av støv langs kanten.

Hint

  • Hvis du installerer teppe, foreta justeringer av mopboard ved å kutte den nederste kanten til å forlate en 1/4 til 1/2-tommers gapet på trinnet til å stikke seg teppe.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com