Hvordan Kill Fire Ants med husholdningsartikler

January 28

Enhver insekt angrep er problematisk og krever umiddelbar oppmerksomhet. Brann maur invadere hjem og hager kan utgjøre en trussel for plantelivet og for mennesker en gang stukket. Avslutte et insekt angrep ofte involverer kjemikalier og spray som kan medføre fare for livet til dyrene og de puster inn disse skadelige stoffene. Heldigvis finnes det måter å kvitte en brann maur infestation ved hjelp av vanlige husholdningsartikler.

Bruksanvisning

Club Soda Remedy

1 Finn brann maur haugen (e). Behandlingen må gjøres raskt.

2 Mål 2 kopper club soda, og hell i små spann.

3 Hell club soda direkte på toppen av brannen maur haugen. The club soda må mette hele haugen for riktig utryddelse.

Sitronsaft

4 Identifiser brann maur stien inne / utenfor hjemmet.

5 Fyll sprayflaske halvveis fullt med ren sitronsaft. Tilsett 2 ts. av rent sukker til sitronsaft.

6 Spray sitronsaft og sukker blanding nær maurstier. Unngå sprøyting blandingen nærheten områder med fuktighet.

Hint

  • Maur har en tendens til å forlate reiret i morgen. Bruk dette til din fordel. Prøv club soda middel i morgen for å unngå et mulig møte med ants.The sitronsaft / sukker rette er flott hvis du prøver å bli kvitt maur inne i hjemmet. Denne løsningen inneholder ingen kjemikalier eller skadelige stoffer, og dermed fare for forbruk er eliminated.If ikke er fornøyd med resultatene av enten rette, prøve å tegne en linje ved hjelp av side gange kritt, direkte i veien for brann maur stien. For noen grunn, maur nekter å krysse over kritt og marsjere tilbake til reiret.
  • Som med alle insekt angrep muligheten for å få stukket eller litt, spesielt i løpet av utryddelse process.When bruker sitronsaft, sørg for å vaske hendene grundig før du tar kontakt med øynene. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i brenning og irritasjon i øynene. I et tilfelle dette skjer, skyll med vann i ti til femten minutter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com