Hvordan koble opp en innebygd stekeovn

January 9Du har kjøpt en ny gass eller elektrisk innebygd stekeovn etter endelig å pensjonere den gamle som fulgte med huset. Du har endret skapet eller veggen åpning for perfekt passform og sette ovnen på plass. Det er godt avstivet og støttet på sidene, topp og bunn, og du er sikker på at det er squared og planert. Det siste trinnet før matlaging den første måltid er å koble den til strøm eller gass. Dette vil kreve 30 minutter til en time og et par husholdning verktøy. Følg disse retningslinjene for å hekte på en innebygd gass eller elektrisk ovn.

Bruksanvisning

Hvordan koble opp en innebygd elektrisk ovn

1 Koble fra strømmen til ovnen elektriske koblingsboks i sikringsskapet eller strømbryter. De fleste elektriske ovner er betjent av to sikringer eller en dobbeltbryter.

2 Finn koblingsboksen, vanligvis bak eller på siden av ovnen. Fjern skruene med en skrutrekker og ta av dekselet.

3 Route ovnen fleksible pansrede strømkabel til koblingsboksen. Bruk en skiftenøkkel for å sikre rørkobling i enden av strømkabelen til koblingsboksen.

4 Finn den røde ledningen fra strømkabelen og den røde ledningen fra koblingsboksen. Kle den siste 1/2 til 3/4-tommers av isolasjon fra hver ledning og bli med uisolerte ender ved å vri dem sammen med en wire mutter. Koble de to svarte ledninger på samme måte. Bruk en ledning nøtt å koble jordledningen (grønn eller bare kobber) og den nøytrale ledningen (hvit) fra ovnen strømkabel med jordingsledningen (hvit eller bart kobber) i koblingsboksen.

5 Tuck ledningene inn i koblingsboksen og erstatte boksen dekning. Gjenopprett strøm fra effektbryter eller sikringsskap.

Hvordan koble opp en innebygd Gassovn

6 Slå av gasstilførselen til linjen betjene ovnen.

7 Kontroller threading og diametre av gassledningen og ovn innløps beslag. Kjøp en adapter eller forening til å bli med de to, om nødvendig. Oftest er en 3/8-tommers hann-hann union nødvendig.

8 Wrap Teflon tape rundt mannlige tråder montering eller union og skru den inn i ovnen innløpet. Stram forbindelse med en skiftenøkkel. Bli med montering eller forening til gassledningen på samme måte.

9 Gjenopprett gasstilførselen. Kontroller tilkoblingene for lekkasjer ved å dryppe en fortynnet såpevann på dem. Hvis det oppstår bobler rundt beslag, slå av gassen og stramme tilkoblinger, og slå gassen igjen og sjekk igjen.

10 Sett ovnen tilbehørsstrømledningen til en jordet stikkontakt. Tenn pilotflammen og juster gassregulatorventilen ifølge ovnen produsentens instruksjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com