Omsorgen for Pinwheel Jasmine

April 10

Den hjul jasmin er en eviggrønn busk med Frynse kanter blomster med en søt duft, som er sterkere om natten. De hvite blomstene har en voksaktig utseende med krøllet petals ligner et hjul. Den hjul jasmin er hardfør i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 10b og 11, men kan være plantet i en container i andre USDA anlegget hardførhet soner. Den eviggrønn busk vokser 6 til 10 fot høy med en spredning på 3 til 6 fot, men spredningen vil være mindre i en beholder.

Bruksanvisning

1 Plasser hjul sjasmin på et sted med en del sol og skygge på et skrivebord eller uteplass. En solrik beliggenhet i løpet av tidlig ettermiddag med skygge under senere ettermiddagen vil gjøre godt for busken.

2 Vann beholderen busk når jorda er litt tørr. Selv om busken er moderat tolerant av tørke, trenger container busker trenger ekstra omsorg for å holde på fuktigheten i jorda.

3 Ta med hjul jasmin i huset når temperaturene begynner å falle under 35 grader F. Selv busken har vært kjent for å overleve periodiske temperaturer i den lave 20-årene, vil busk fortsette å blomstre bedre hvis de oppbevares i et varmt miljø under kalde vintre .

4 Feed hjul jasmin med 12-6-8 (nitrogen-fosfat-kalium) gjødsel en gang i måneden fra vår til sen sommer. Jo høyere nitrogennivået i gjødsel vil holde jorda litt mer syrlig, som er det busken foretrekker.

5 Beskjær busken å fjerne strin som vokser ut fra sidene og toppen av avrundet baldakin. Når blomstene dør, fjerne de brukte blomster for å oppmuntre til nye blomster.

6 repot hjul busk når det vokser fra beholderen sin. Bruk en beholder 1 til 2 inches større. Bruk en humus-rik, godt drenerende, litt sur potting jord blanding. Azalea potting jord kan brukes til jasmine busk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com