Tett Tub Drain & Auger Elbow Pipe

February 26

Tett Tub Drain & Auger Elbow Pipe


Den jevne drenering av vann fra badekaret krever en renne uten noen form for blokkering. En blokkering hindrer passasje av vann gjennom avløpet, noe som resulterer i avfallsvann igjen inne i badekaret bassenget. Før vannet strømmer til en hvilken som helst annen del av sluket, kommer den til en albue-formede rør rett under tømmeinngangen. En blokkering her hindrer vann fra å nå frem til hoveddrenerings effektivt. Tilgang og clearing knerøret fortsetter selv vannføring.

blokkeringer

Raising badekaret renne tur spaken gevinster vann tilgang til avløp. Inngangen til avløpet ligger under en propp eller sil på hodet av badekaret. Vann renner forbi stopperen eller sil og inn i en albue-formet rør, før du avslutter ned i hoved avløpet linjen. Blokkering på knerøret oppstår når håret, såpe og annet avfall samles langs passasjen, hindre strømmen av vann.

Elbow Pipe Tilgang

Din badekar stopper eller sil skjuler delvis inngangen til albuen røret. Tilgang til røret krever fjerning av begge deler. For å fjerne en sil, fjern først skruen silen på plass, deretter lirke eller løfte sil fri av karet. For å fjerne en propp, først heve sperren til åpen stilling. Grab stopperen og trekk den bort fra karet, fjerne både stopperen og den vedlagte vippearmen.

plunger bruk

Standarden stempelet viser en tilstrekkelig motstander til mindre alvorlige blokkeringer. Med avløp stopper eller dekkplate fjernet, passer stempelet gummikopp over inngangen til albuen røret. Kjør nok vann til å dekke omtrent en tomme fra bunnen av gummikoppen. For å hindre å miste verdifull press jam hjørnet av fille inn hullet i overløp plate, like over stussen. Pump stempelet opp og ned gjentatte ganger. Hvis de lykkes, sug skapt av stempelet løsner blokkeringer.

Auger bruk

Mateskruen består av en lengde av kabel som går ned i avløpet. Tuppen av skruen enten skyver blokkering i avløpet eller griper tak i det for utvinning. Å drive en skrue, bruk håndtaket for å gradvis mate spissen inn i albuen røret. Fortsett å tvinge kabelen ned så langt det går. Ved innlegging knerøret, spissen av kabelen treffer eventuelt den side av T-skjøt. Trekk kabelen, og deretter kjøre varmt vann fra kran i avløpet for å skylle eventuelle rester av blokkeringen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com