Hvordan justere en forgasser på en Riding Mower

February 2

Hvordan justere en forgasser på en Riding Mower


Riding gressklipper motorer må være innstilt og vedlikeholdes i orden for dem å utføre på topp nivå. Selv om riding gressklipper motorer kan bli sett på som "bare en gressklipper motor," ridning klipperen motorer er mye større og mye kraftigere enn sine push klipperen kolleger. På grunn av deres økte kompleksitet, er de litt mer arbeid for å vedlikeholde. Den største enkelt utfordringen forgassere er deres tomgangs komme ut av klask eller annen måte. Du vil vite når tomgangshastigheten må justeres fordi tomgangs enten går for høyt for motorer design, som avfall mye drivstoff; eller lav tomgang går for lavt og motoren vil ikke gå på tomgang uten tilsyn. Høy hastighet blandinger er forhåndsinnstilt på fabrikken og kan vanligvis ikke endres. Den lave tomgangsturtall, men kan justeres ved å spille med tomgangsjusteringsskruen.

Bruksanvisning

1 Start motoren og la motoren varmes opp til normal driftstemperatur (dette kan ta 10 til 20 minutter). Slå av motoren.

2 Ta av luftfilterdekselet og luftfilteret for å gi deg tilgang til luftfilterholderen.

3 Finn tomgangsjusteringsskruen som handler om hvor luftfilterelementet sitter og skru den på plass (med klokken) til den litt bunner ut. Vær svært forsiktig når du justerer denne skruen som det er maskinert til små toleranser, og hvis det er tvunget, kan det bli skadet og må skiftes ut før motoren vil kjøre skikkelig.

4 Drei skruen ut (mot klokken) 2 1/4 blir å oppnå en foreløpig innstilling. Start motoren og la den gå på halv gass i 5 til 10 minutter for å la den varmes opp igjen.

5 Fest en turteller til en tennplugg ledning. Vri gassregulatoren ned til tomgangs eller langsom hastighet. Juster deretter tomgangsjusteringsskruen inn eller ut slik at tomgangshastigheten er på 1200 RPM (+/- 75 RPM) på turtelleren.

Hint

  • Spesifikk informasjon for motoren din er funnet i motorens butikk og vedlikeholdshåndboken og i brukerhåndboken. Hvis du ikke har tilgang til brukermanualen for din ridning gressklipper motor, kan mange manualer bli funnet på internett og lastet ned. Også ringe produsenten av ridning gressklipper for mer informasjon hvis du ikke kan finne en manual på nettet.
  • Disse anvisningene gjelder nøyaktig bare til Kohler Courage SV710-740 og Kohler Courage Pro SV 810-840 motorer, som finnes på utvalgte Cub Cadet merkevare og Ariens splitter riding gressklippere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com