Hvordan bygge en logg Jack

January 13En logg jack er en manuell tømmerhåndteringsverktøy som løfter en logg av bakken slik at den kan deles eller kapp uten verktøy slående jorden. Alternativet til loggen jack er hånd løfte loggen til en annen logg eller sawhorse. Hvis du klipper brensel eller dele mye av loggene, kan manuell tømmerhåndtering være utmattende. Løsningen er en logg jack, en rett og slett konstruert verktøy, med en roterende C-klemme som griper stokken og en lang håndteres omdreiningspunkt som roterer loggen til seg selv mens du løfter den opp fra bakken.

Bruksanvisning

Klipp og Bor komponenter

1 Skjær en 18-tommer og en 12-tommers lengde på torget stålrør med en bajonettsag. Sveise 12-tommers stykke til midtpunktet av den 18-tommers stykke, som danner en "T" joint.

2 Cut to 12-tommers og en 6-tommers biter av baren lager stål. Montere dem i en stålskruestikke og bore en 1/4 tommers hull i begge ender av 12-tommers biter, og i den ene enden av den 6 tommers stykke. Hullene skal være sentrert og en tomme fra enden.

3 Skjær en 2-tommers stykke baren lager stål, montere den i en skrustikke og varme enden med fakkelen. Bruk en tung stål fil for å danne en pilspiss spiss i den ene enden av stykket.

4 Varm en flekk 6 inches fra enden av stålrøret. Når det blir rødglødende, legge den over toppen av skrustikke og hamre den litt før det begynner å knekk til en 20-graders vinkel. Varm opp spissen av den ende av røret og banke den flate, som produserer en spade-lignende ende som vil ligge under loggen mens den løftes. Varm opp til enden av røret og fil spissen til en skarp kant.

5 Flat sidene av røret svakt med en fil ved et punkt 10 inches fra arbeidet enden. Slag- og bore en 1/4-tommers hull gjennom begge sider av røret.

Bygg Logg Jack

6. Sveise slutten av 12-tommer lange arm av den rørformede stålenheten til arbeidet enden av røret 8 inches fra dens ende i rett vinkel. Den skjerpede enden av røret bør kurven opp når sveiset og sitter med 18-tommers flens tjener som foten av jack.

7. Bolt endene av begge 12-tommers biter av stangemne, til begge sider av røret med en eneste bolt. Bolt de andre endene sammen over røret med boret slutten av 6-tommers stykke mellom dem, og stram dem med en vingemutter. Dette vil gi klo vinkel på jekken til å bli justert for ulike dimensjoner logger.

8. Sveise på 2 tommer, skjerpet spiss til den andre enden av den seks-tommers stykke med spissen vendt nedover. Dette er den klo enden som vil bli kastet inn i stokken før den løftes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com