Slik installerer en Drypp Vanning Zone

April 23

Slik installerer en Drypp Vanning Zone


Vanning systemer er en fin måte å spare vann, og også bidra til friske planter og et vedlikeholdsfritt vanningssystem. De er også kostnadseffektive og ganske enkel å installere.

Bruksanvisning

1 Begynn med å samle alle dine drypp vanning forsyninger slik at du har alt du trenger når du starter. Se over for en liste over ting du trenger.

2 drypp system må være på egen hånd sone som er atskilt fra overliggende spylere, så sørg for at du har en ekstra sone uten liggende spylere vedlagt.

3 Hvis du bruker drypp system i en plante seng, demontere sengen med ca 4-6 "under den ferdige karakteren.

4 Legg ut dine planter i sengen og gjør noen endelige designendringer. Plant alle planter.

5 Nå kjører sort poly rør fra sonen ventilen til kanten av planting sengen.

6 Installer en overgang montering fra baksiden poly rør til Netafim rør. Kjør parallelle linjer fordelt 12-18 "fra hverandre, ved hjelp NETAFIM klipp for å holde røret på plass. Pass på å kjøre på toppen av sengen klasse.

7 Se nøye for å være sikker på at du ikke tillater Netafim å knekk ved å slå strammer en radius. Bruk en el montering eller en tee hvis du gjør skarpe svinger med Netafim.

8 Å levere vann via drypp vanning system til et stort anlegg, installere en tee i linjen, dikte opp en sirkel av Netafim å gå rundt hele stor plante eller tre, og deretter koble de to med en rett stykke Netafim.

9 Test systemet for å sørge for at alle senderne fungerer som de skal, og det er ingen lekkasjer.

10 Fyll seng med strimlet bark eller annet mulch.

11 Sett soneregulator i ca 30 minutter annenhver dag for å starte. Grave ned rundt plantene flere timer etter at sonen har ferdige vanning for å sjekke. Hvis det er fuktig, men ikke våt, er det en god indikasjon på at vanning nivået er akseptabelt. Sjekk flere steder og ulike tider opp til neste vanning syklus. Området rundt plantene dine bør holde seg fuktig inntil kort tid før en ny vanning syklus er planlagt å starte. Juster sone vanning tidsplan som nødvendig for å oppnå dette.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com