Hvordan Wire en IEC 320

February 9

Hvordan Wire en IEC 320


International Electrotechnical Commission, eller IEC, er det generiske navnet som er tildelt mange strømledning tilkoblingstyper. IEC 320 er oppdraget gitt til en tre-leder jordet kvinnelige apparatet-side-kontakt. Viktige egenskaper for kontakten er tre vertikale kvinnelige spader, en hver for varm, nøytral, og bakken. Kabling en IEC 320-kontakten er kjernen i strømledningen reparasjon, siden mange apparater og stykker av hjemmeelektronikk er utstyrt med en IEC 320 inntakskontakten på kabinettet.

Bruksanvisning

1 Trekk fra hverandre for hånd de hvite, grønne og sorte ledere inne i strømledningen, slik at de ikke lenger er vridd. Tvinn sammen de enkelte lednings tilnærmingene innenfor hver leder å hjelpe til med innsetting i IEC interne kontakter.

2 Skru av IEC-kontakten er skallet i to halvdeler ved hjelp av Philips skrutrekker. Skyv kontakten som inneholder metallklemmer over ledningen.

3 Skyv den hvite nøytrale ledningen inn i "-" klemme, den sorte varm ledningen i "+" terminal, og den grønne bakken i sporet merket med tre hash merkene. Følg IEC kontakten ledninger etiketter som en guide for ledning innsetting. Stram skruene på sidene av klemmene ved hjelp av Philips skrutrekker.

4 Fest IEC-kontakten dekning på den nedre halvdelen av skallet. Skru de to halvdelene sammen med Philips skruer og skrutrekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com