Hvordan Clean Duct Tape rester av paneling

March 19

Hvordan Clean Duct Tape rester av paneling


Når duct tape setter seg fast til et stykke panel i hjemmet, skaper det en tett fulgt obligasjon som er vanskelig å fjerne. Ofte tapen løfter av overflaten, men det etterlater rester som virker umulig å fjerne. Selvfølgelig kan du prøve å skrape av rester med en barberhøvel, men problemet med denne metoden er at ofte du ende opp med å skade panel i prosessen. I stedet prøve en annen metode og bruke en lav-kost husholdning ingrediens for å løsne duct tape lim, noe som gjør det mulig å fjerne rester uten å skade panel.

Bruksanvisning

1 Mett tørkepapir med hvit destillert eddik og vri ut papirhåndklær.

2 Riv av papirhåndklær i strimler ca 1/4 tommers bredere enn strimler av duct tape rester, og trykk godt over resten. Fuktigheten vil tillate papirhåndklær til å holde seg til panel uten at du må tape eller hold papirhåndklær på plass. La papirhåndklær sitte på toppen av den tape residuet i 15 minutter.

3 Fjern papirhåndklær og gni forsiktig over duct tape rester. Hvis det ikke blir lett å gni av panel, plasser tørkepapir tett tilbake over resten.

4 Fyll en sprayflaske med eddik og spray papirhåndklær med eddik. La papiret håndklær sitte i ytterligere 15 minutter, og tørk av rester igjen. Fortsett til alle rester heiser av av panel, sprøyting resten med eddik mens tørke for å holde resten fuktig og løs.

5 Tørk av panel med en fuktig papir håndkle med bare vann denne gangen, og tørk panel med en tørr tørkepapir.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com