Hvordan slå på en plen sprinkleranlegg etter vinteren

August 31

Hvordan slå på en plen sprinkleranlegg etter vinteren


Ifølge IrrigationTutorials.com, riktig å slå på sprinkler etter vinteren er like viktig som vinterklargjøring ditt vanningssystem før minusgrader. I løpet av vinteren, kan skadedyr og dyr krype inn i rør, rør og sprinkleranlegg. Det er viktig å skylle ut disse skadedyr før du tilbereder sprinkleranlegg for normal vanning rutine. I tillegg bør du undersøke hodene på sprinkleranlegg for å sjekke om noen vinterskader. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til en ujevn spray av vann.

Bruksanvisning

1 Åpne endene av drypp rør av sprinkleranlegg. Dryppe rør er det lange sorte røret som overfører vann fra ventilen. La vannet strømme ut av drypperøret i minst 15 minutter for å sikre at dersom det ikke er noe fast inne, vil den bli presset gjennom.

2 Sett på drypp rør og kjøre systemet. Gå over til hver dyse for å se om det kjører riktig. Sjekk for å se om dysene er skjev på den ene siden eller ikke fungerer som den skal. Rett dysene ved å trykke på dem, så de er oppreist.

3 Fjern ødelagte dyser og erstatte hele munnstykke med en helt ny en. Du må bruke samme merke og modell av sprinkler dyse for at de skal fungere riktig.

4 Sett backup batteriet hvis det ikke er fulladet eller er et par år gammel. Vanligvis vanning kontrollere har 9-volts reservebatterier som finnes bak frontpanelet på kontrolleren.

5 Gå over plenen din etter en uke med å kjøre sprinkleranlegg. Sjekk for tørre områder eller steder av stående vann.

Hint

  • Rengjøring sprinkleranlegg dyser kan forårsake riper; Derfor er det best å erstatte eventuelle tette dyser.
  • Slå på plenen sprinkleranlegg bare når trusselen om frost eller bakken fryser har gått for å hindre frosset vann samler seg i rørene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com