Yard og hagebruk verktøy

August 23

Yard og hagebruk verktøy


Prosjektene rundt tunet og hagen synes endeløs kommer våren og krever vedlikehold gjennom hele året. Bruk verktøy designet for å rydde opp i verftet eller plante frukt og grønnsaker for sommeren. Komme ditt verksted eller hage i form vil sikre et avslappende og stressfri sesongen. Sørge for at du er klar for det arbeidet betyr å ta en titt på de verktøyene du har og tilstanden de er i. Enten du er en gjør-det-selv landscaper eller en master gartner, å ha de riktige verktøyene gjør jobben enklere .

hage Spade

Rydder opp kantene bringer orden til enhver landskapet. Hagen spade er ikke spiss spade form som navnet antyder; i stedet, er det en flat firkantet blad med et kort håndtak. Det er brukt for å fjerne torv, grave store hull for planting og kantklipping blomster eller hage senger.

sparkel

Sparkelen er en liten, håndholdt spade brukes til å grave hull for blomster eller frø plassering for hager. Trowels er referert til som hånd spader eller hånd spar. Sidene av sparkelen er noen ganger buet eller har en oppadgående løft, noe som gir dem spade form. De kommer i forskjellige størrelser og former for å imøtekomme dine prosjekter. Med hjelp fra sparkel, plante blomster går raskt.

hage Fork

Få hagen klar for planting med en hage gaffel eller spade gaffel, som brukes for å snu jord. Det bryter opp chucks av jord, leire og andre materialer, blander ting som gjødsel og mineraler i jord. Bare flekker i gården er øye sår, men snu jorda med en hage gaffel og deretter legge gress frø er en rask måte å reparere dem.

Hoe

Den type hoe du trenger, avhenger av det arbeidet du har tenkt på å gjøre. Den vanligste hoe har et lite torg blad festet til en lang rett håndtak. Det er brukt for chopping opp jord og klippe bort ugress.

Skuffe

Spaden har en konkav blad med en konisk spiss og er enten lang eller kort håndteres. Vinkelen på bladet korresponderer med håndtaket og brukes for innflytelse og graving. Den er laget for å bevege seg hauger av skitt eller andre verftet og hagearbeid materialer.

fleksibel Rake

Dette rake har plast fleksible tinder på slutten av en lang, rett håndtak. Tindene er bøyd litt på spissen, hjelper det å samle gress utklipp eller blader. Disse raker er nyttige når spre materialer som mulch i blomsterbed eller hager.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com