Hvordan Paint Your trykkimpregnert trevirke Hvitt for verandaen

June 11

Tradisjonelle malemetoder fungerer ikke på trykkimpregnert trevirke på grunn av kjemikalier som brukes til å beskytte treverket mot råte og skadedyr. For å få en tilfredsstillende slutt må du søke en akryl primer til trykkimpregnert trevirke og deretter vente to til tre måneder før male det. Ventetiden kan overdreven beskyttende kjemikalier for å sive ut, senke fuktighetsnivået og forbedre maling vedheft. Etter at du har ventet nok tid, kan du male verandaen treverk hvit eller en annen farge du ønsker.

Bruksanvisning

1 Påfør en akryl primer til trykkbehandlede veranda treverk så snart som mulig etter at treet er montert. Bruk en vanlig pensel til å bruke en 100 prosent akryl primer beregnet for trykkimpregnert trevirke. Bruk vernehansker. Vent til første strøk med primer tørke før du påfører det andre laget.

2 Vent to til tre måneder før maling tre. Forsøk på å male treverket før denne tiden er utløpt vil resultere i en dårlig finish fordi malingen ikke vil følge.

3 Mal trykkimpregnert trevirke med en latex eller oljebasert maling egnet for utvendig treverk og trykkimpregnert trevirke. Bruke en 3 tommers pensel og maling i retning av tre korn. Påfør to til tre lag med maling, slik at tørketid mellom hvert strøk.

Hint

  • Vurdere å male verandaen med en hvit beis, fordi flekker ofte produsere en bedre finish enn maling.
  • Bruk alltid vernehansker når du bruker primere og tre flekker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com