Slik konverterer to elektriske Meters i ett

July 30

Sammenslåing to strømmålere er en utfordrende oppgave som bør overlates til fagfolk - det bør ikke bli håndtert av en gjør-det-yourselfer. Kombinere to strømmålere innebærer nedleggelse av strømmen, unhooking de eksisterende målere og installere ledningsnett for en enkelt meter. Dette innebærer å arbeide rundt høye spenninger av elektrisitet, som er farlig. Meter konsolidering innebærer også tett samarbeid med kraftselskapet. Bedrifter kan bruke meter konsolidering hvis de kjøper en multitenant bygning og konsolidere den til en plass.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedstrømkretser som fôrer to meter. Sjekk belastningen historie for hver meter. Dette kan gis av kraftselskapet. Bestem strømkabelen størrelse for den nye måleren. Hvis de eksisterende to meter blir matet av to 200-amp ledninger, da singelen meter må ha mater ledninger som kan håndtere 400 ampere.

2 Kjør ny mater ledning fra strømtransformatoren til den nye måleren. Den nye måleren må være vurdert til å håndtere maksimal last på 400 ampere. Fest to varme ledninger til to meter mater terminalene på måleren. Fest ledningene ved hjelp av skrutrekker eller pipenøkkel.

3 Place to ekstra varme ledninger fra den nye måleren til en ny 400-amp strøm panel. Disse to ledninger skal kobles til de to utgangsklemmer av måleren. Feste den andre enden av disse to ledninger til hovedbryteren til 400 amp strøm panel.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com