The Best Vann Mykgjørende behandling for Hard godt vann

September 9

The Best Vann Mykgjørende behandling for Hard godt vann


Hardt brønnvann er karakterisert ved kalsium og magnesium utgitt av oppløste mineraler og bergarter inn i grunnvannet. Vannmyknere kan fjerne nesten alt av kalsium og magnesium fra vann, samt små mengder av jern og mangan. Hardt vann forstyrrer husholdning rengjøring, forårsaker ekstrem såpe avskum buildup og kan påvirke husholdningsapparater ytelse. En ionebytter-prosessen er den standard oppmykning behandling.

Prosessen

Som den originale hard godt vann passerer gjennom et kalkfilter, gjennomgår det en kationebytter. Kalsium- og magnesiumioner er byttet ut med natriumioner, som leveres fra natriumklorid salt eller saltlake, i et medium av zeolitter eller syntetiske harpikskuler. Til slutt vekslingsmediet er belagt med kalsium og magnesium. Når dette skjer, blir den mykner tilbakespylt med en saltsaltvannsoppløsning.

Typer av ionebytte Vannmyknere

Det er forskjellige kategorier av vann myknere som et hus eller bedrift kan velge å bruke. Manuelle myknere krever en operatør å styre frekvensen og tidspunkt for å lade eller back-spyling. Semi-automatiske systemer krever bare en operatør å starte ladesyklus. Automatiske myknere, den mest populære typen mykner, bare krever at en operatør setter timeren og legger salt innimellom. Etterspørselen initiert regenerering (DIR) myknere har vanligvis to mykgjørende stridsvogner og saltlake tank: en tank mykgjør mens de andre ladninger og alle operasjoner utføres automatisk respons på bruk av vann etterspørsel.

ulemper

Natrium bytte myknere gi fordeler som spenner fra mykere følelse klær til lengre apparatet levetid og reduserte krav til vaskemidler. Men natriuminnholdet i bløtgjort vann som gjør det uegnet for enkelte anvendelser. Myknet vann bør ikke brukes til vannplanter, verft eller hager; kan medføre helserisiko for mennesker som er følsomme for saltinntak; og er ikke anbefalt for bruk i fordamping kjølere eller dampstrykejern. Dessuten kan vannet som brukes til å lade en ionebytter-enhet over små septiksystemer.

Alternative vannmykning Metoder

Hvis det bare lave nivåer av hardhet i vann, kan vaskeri problemer reduseres ved hjelp av kjemikalier er utformet for å bløtgjøre vannet. Disse inkluderer utløsende og ikke-utfellende additiver som kombinerer med kalsium og magnesium. Magnetiske vann condition-produkter markedsføres med påstander om å redusere vannhardhet og skala.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com