Hva slags Utvendig Isolerende Kledning Kan jeg bruke på en eksisterende vegg for klimakontroll?

July 17

Mange eldre hus er ikke godt isolert. Det var ikke før på 1940-tallet og 1950-tallet som isolasjon ble en viktig faktor i huset bygging. Legge isolasjon til en eksisterende loft er vanligvis ganske enkelt, men å legge isolasjon i eksisterende vegger kan være en stor oppgave. Du kan spray utvides skum inn i hulrom, men som krever kutte hull mellom hver stud sett. Et alternativ er stivt skum bord bekledningen.

Skum Forskaling Typer

Tre typer stivt skum bord isolasjon er tilgjengelige: ekspandert polystyren, ekstrudert polystyren og polyiso eller polyisocyanurate. Hver er like i utseende, men varierer i varmebestandighet eller R-verdi. Polyiso har høyest R-verdi, ekspandert polystyren minst. Ekstrudert polystyren er best egnet for anvendelse på vegg. Alle tre typer vanligvis kommer i tykkelser fra 1 til 4 inches.

installasjons~~POS=TRUNC

En måte å legge foamboard til en yttervegg er å fjerne ytterkledning eller kledning, installere foamboard og installere ytterkledning. Dette kan være arbeidskrevende og kostbare. Det er best gjøres hvis ytterkledning er i dårlig forfatning, og kommer til å bli erstattet uansett. Et annet alternativ er å installere skum bord over eksisterende ytterkledning og legge ny ytterkledning på toppen. Dette fungerer best hvis ytterkledning er glatt, ikke overlappet clapboard, så skum bord går på en glatt overflate.

Installere Foam Board

Mens stivt skum bord bekledningen kan monteres med lim eller galvanisert spiker, spiker fungerer best. Skumplate er plassert omtrent en tomme over bunnen av den eksisterende veggklednings og naglet på plass for å studs. Brede-ledet galvanisert spiker må være lang nok til å trenge gjennom foamboard, alle tre Fasader og vindsperre i stenderne. Sømmene må være forseglet med tape fra skum bord produsenten.

Justere dører og vinduer

Legge til skum bord bekledningen til en eksisterende vegg kan kreve justering dør- og vinduskarmer. Utvendig skum bord på vegger er vanligvis 1 1/2 inches tykke. Selv installert over grunnleggende tre vindsperre, kan det kreve å legge til vinduet og dør innramming. Det vil sikkert være nødvendig dersom skum bord tilsettes i løpet av eksisterende ytterkledning fordi veggen blir tykkere.

Moisture Barrier

Skumplate krever en damp eller fuktsperre mellom bekledningen og den varme side av veggen. I nye hus, er dette ofte utstyrt med et hus wrap. På en eksisterende vegg, kan det være nødvendig å installere en barriere eller bruk skumplate som har et fuktighetsvendt. Sørge for at en hvilken som helst eksisterende isolasjon på utsiden av veggen har ikke en barriere; to barrierer i samme område skape kondensproblemer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com