Hvordan få en høy Shine på Linoleum Floor

August 15

Hvordan få en høy Shine på Linoleum Floor


Linoleumsgulv er sammensatt av naturlige ingredienser, som for eksempel linolje. Oljen er kokt ned og deretter sammen med keramikk, malt kalkstein og andre naturlige ingredienser. Fordelen til denne naturlige gulv er at det er mer robuste og mindre utsatt for å skrape enn syntetiske gulv. Men over tid, kan skitt satt inn linoleumsgulv, eller det kan bli farget. Hvis gulvet ser grungy, vurdere stripping det og re-polering det å oppnå en skinne.

Bruksanvisning

En stripe linoleumsgulvet hvis det ikke har vært ordentlig polert eller renset (som vil resultere i grus og skitt innstilling i gulvet). Velg et gulv stripper som er trygt for linoleumsgulv og følg instruksjonene på produktet.

2 Vent den anbefalte tidsperioden før polering gulvet. Gulvet stripper produkt skal gi deg en tidsramme; hvis ikke, vent i minst to til tre dager.

3 Bruk en fuktig, ren mopp for å bruke et gulv polish som er trygt for linoleumsgulv. Følg instruksjonene på produktet. Men generelt, bør du bruke to til tre strøk, slik at gulvet tørke mellom programmer.

4 Opprettholde skinne på linoleumsgulvet ved å rense ofte og tørke opp søl så snart de oppstår. Vann kan skade gulvet hvis det er lov til å sitte. Bruk et gulv renere som er anbefalt for linoleumsgulv. Alternativt rengjøre gulvet med en løsning av en liter vann og 1 kopp hvit eddik.

5 Fjern flekker fra linoleumsgulvet ved å la hvit destillert eddik å sitte på flekken i minst 10 til 15 minutter, tørk det opp. For vanskelige flekker, bruke hvit eddik, deretter en liten håndfull av natron. Skrubb og skyll.

Hint

  • Ikke kle gulvet mer enn én gang per år.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com