Hvordan erstatte Individuelle keramiske gulvfliser

August 16

Keramiske gulvfliser er satt i mørtel, og deretter mellomrommene mellom dem er fylt med fugemasse. Begge disse stoffene gjør dem svært vanskelig å fjerne hvis en blir skadet og må komme ut. Det viktigste å huske er at keramiske har egenskaper som ligner på glass (men mye sterkere), så det kan bli brutt opp og fjernes i stykker. Se flis forhandler for en matchende erstatning flis før du begynner flisen erstatning.

Bruksanvisning

1 Fjern fugemasse fra omkretsen av flis som du ønsker å fjerne, ved hjelp av fugemasse så å skrape fugemasse rundt det.

2 Hold strykejernet meisel i sentrum av flis og slå den hardt med en hammer, chipping et hull i den.

3 Resultat en "X" over hele overflaten på flisen, kutte to linjer fra hjørne til hjørne med glass cutter. Begge linjene skal krysse gjennom hullet du tuppet ut av sentrum.

4 Stå meisel på en scoret linje, nær sentrum. Hit den med hammer hardt og rett ned. Flytt meisel noen få inches over (på en annen del av linjen) og traff den på nytt. Gjenta inntil flis bryter i stykker som du kan fjerne. Fjern alt.

5 Spre thinset mørtel over baksiden av den nye fliser med en tannsparkel. Dekk ryggen helt.

6 Trykk på nye fliser på plass, avstand det jevnt rundt kantene. La det stå i åtte timer.

7 Trykk fugemasse inn i områder rundt flisen, skraping det av overflaten rundt de nye fliser og skraping den over overflaten med langsiden av fugemasse flyte. Tørk opp rest fugemasse fra overflaten med en svamp. La det stå i 24 timer.

Hint

  • Bruk vernebriller og lerret hansker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com