Hage Sign Slagord Ideas

July 26

Hage Sign Slagord Ideas


Din bakgårdshage er en forlengelse av hjemmet ditt, og design bør reflektere din personlige stil. Tillegg av aksent stykker og tilbehør kan lett kle opp noen hage og skape kontinuitet mellom innendørs og utendørs områder. Unik hage skilting er en måte å injisere personlighet inn i blomst eller grønnsakshage.

sitater

Hage skilt med sitater om hagearbeid eller friluftsliv passer perfekt i hagen innstillingen. Velg sitater som gjenspeiler dine personlige følelser om hagearbeid, enten du hage for nytelse, bærekraft eller landskaps formål. Du kan finne det hensiktsmessig å velge sitater som er spesifikke for en type grønnsak eller blomst dominerende i hagen din. Finn sitater i magasiner, hagebøker eller online databaser. Hvis du har noen av dine egne morsomme, inspirerende eller dype tanker om hagearbeid, gjerne sitere deg selv på et skilt. Maling dine favoritt sitater på store treskilt og plassere dem i nærheten av din hage inngang og andre kontaktpunkter.

gateskilt

Street-tema skilting er en smart måte å dekorere en stor hage, spesielt en med rader av grønnsaker. Denne stilen av skilting kan legge stemning og tjene som etiketter for plantene dine. Plasser tegn i endene av hagen rekker å beskrive blomster eller grønnsaker plantet i nærheten. For eksempel merke raden med blomkål Blomkål Way eller navngi reddik området Reddik Road. Du kan være enda mer kreativ ved hjelp av spesifikke vegetabilske rekke navn, som for eksempel Burpless Boulevard for agurk variasjon. Flere pekeen skilt festet til innlegg hele hagen vil skape en landsby atmosfære.

Fremmed språk

Lag land hage appell med skilt skrevet på et fremmed språk. Enkle setninger, for eksempel "velkommen til min hage" kan oversettes til å skape sjarmerende utenlandske hage skilting. Fransk er et populært språk valg for å lage en hytte hage atmosfære, men du kan velge hvilket som helst språk som appellerer til din smak. Vurder å bruke en online oversetter til å konvertere engelske ord, for eksempel "blomster" og "grønnsaker", til ulike språk for å se hvilke språk appellerer til deg. Dersom den europeiske cottage garden er ditt tema valg, være ambisiøs og sette fullt tilbud til et annet språk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com