Slik installerer Teppe på Stairs & Landings

June 29

Slik installerer Teppe på Stairs & Landings


Installere teppe på trapper og landinger er ikke noe vanskeligere enn å installere teppe noe annet sted i huset. Teppe landing del av trappa akkurat som alle andre flatt underlag. Trappen kan dekkes ved hjelp av en løper som enten er like bred som trinnene, eller litt mindre bred, avhengig av utseendet du går for.

Bruksanvisning

1 Installer et teppe pad på landing ved å kjøre et fast innslag langs kantene på teppet pad; hver stift bør være omtrent en tomme fra hverandre fra neste stift. Dekk hele landing med teppe polstring.

2 Installer teppe padding til de ytre hjørnene der gjengene og stigerør møtes på samme måte som du installerte teppe padding til landing. Tråden av et trinn er den delen av trinnet som du går på når du går opp eller ned trappen. Raiseren er en del av trinnet som går opp til neste trinn, ned til gulvet, eller opp til landing - i utgangspunktet den delen av trinnet vinkelrett på tråden. Den delen av rug pad på tråden skal nå opp til bare en tomme fra neste riser, og den delen av rug pad på stigerøret bør bare gå ned en tomme på stigerøret.

3 Installer en tackless stripe i deler av tråden mellom teppet padding og neste riser, deretter installere en tackless stripe på stigerøret der stigerøret og neste tråd møtes, slik at du har to tackless striper på hver indre hjørnet av trinnene . Tackless strips har negler stikker ut av den ene siden; å installere dem, hammer i negler til tre av gjengene og stigerør.

4 Installer tepper på avsatsen ved å hamre teppe stifter å holde teppet på plass; hvert teppe takle bør være ca 2 inches fra hverandre. Dekk hele landing med tepper. Tuck i alle hjørner ved hjelp av en sløv meisel; plassere meisel inn på teppet på kantene av landing, deretter presse at teppe i hjørnet skapt av gulv og vegg.

5 Skjær ut en løper av teppe som er så lenge skråningen av trinnene. Bruk et teppe cutter å kutte løperen.

6 Fest løperen til stedet der den siste riser av trinnene og landing møtes. Plasser teppe stifter kjører langs kanten som stigerørs aksjer med landing, posisjonering stifter ca 2 inches fra hverandre.

7 Trekk løper ned og hold den flatt mot riser til du får det til tackless stripen, og skyv den ned flat på tråden i det første skrittet. De tackless strips vil holde teppet løperen på plass. Gjenta dette trinnet på hvert trinn til du kommer til bunnen.

8 Fest løperen til den siste riser av trinnene ved hjelp teppe stifter samme måte som du festet løperen til toppen av den første riser.

9 Skjær bort overflødig teppe med teppe cutter, deretter brette i bunnen av teppet i bunnen av trappen med en butt meisel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com