Kjeller Design Ideas

June 24

Kjeller Design Ideas


Kjelleren trenger ikke å inkludere bortkastet plass der du lagrer halv utpakket bokser fra forrige trekk. Med litt planlegging og noen billig ombygging, kan du slå din ubrukt plass til en ekstra allrom, en leilighet for svigerfamilie, et lekerom for barna eller en tenårings hangout. Bruk fantasien og mulighetene er tilnærmet uendelige.

Lighting

Siden de fleste kjellere har en tendens til å avgi en mørk, dyster stemning, få mest mulig ut av lyset som er tilgjengelig. Installer de største vinduene hjemme struktur vil tillate, og henge speil for å forsterke lyset der det er mulig. Hvis du har noe å si-så i hvordan kjelleren er ferdig, velger å skille rom med trekvart vegger slik at lys kan renne over fra ett område til et annet. Hvis du ikke kan gjøre arkitektoniske endringer i kjelleren din, kan du prøve å installere en vegg av naturlig sollys lysrør og dekker dem med gulv-til-tak skodder som vinkelen slik at lys i.

Kunstneriske Tapeter

Bruk uvanlige, billig tapeter for å gi din kjelleren et kunstnerisk preg. Prøv for eksempel å bruke blanke, korrugerte tin mot en vegg som bakgrunn for TV. Kombiner dette med lyse, fargerike møbler å fullføre utseendet. Alternativt kan du bruke store kryssfiner rutene for å dekke en av veggene som flis. Den lyse fargen på kryssfiner bidrar til å reflektere lyset i kjelleren din og gir den en særegen atmosfære.

farger

Velg lyse farger for å bidra til å holde kjelleren fra ser hule-aktig. Hvis du vil bruke plassen som et lekerom eller tenårings hangout, eksperimentere med primære eller neonfarger. Men hvis du ønsker å slå kjelleren inn på et kontor, gjesterom eller ekstra boareal, velge lyse gult, dempet greener, eller varme jordfarger. Fremhev disse med friske blomster og lys, dempet belysning, og du glemmer at du noen gang var i kjelleren.

Hardwoods

Lyse hardtre legge en attraktiv, raffinert touch til ethvert kjelleren. Mens ekte tre kan bukke under for vannskader, presset skogen ofte gjøre det bra i kjelleren. Legg en matchende teppe for å holde rommet varmt og behagelig.

Struktur

Dra nytte av kjeller individuelle strukturelle egenskaper. Bruk odde-formede kroker for lagring, innebygd hyller eller enda en innebygd seng hvis plassen er stor nok. Slå stygge metall støttestenger til pilarer som samsvarer med innredning av rommet. La bjelker i den eksponerte tak eller installere faux seg hvis taket er høy nok.

Hjemmekino

Hvis du bare ikke kan finne en måte å lyse opp kjelleren, dra nytte av den mørke plassen ved å slå den inn i en hjemmekino. Installer en storskjerm-TV eller en enkel skjerm med en projektor. Bruk mørke gardiner for å ramme skjermen og bidra til å absorbere lyd.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com