Hvordan lage en Herb Grinder

June 4

Hvordan lage en Herb Grinder


Herb kverner er ikke veldig dyrt, og det er ganske lett å finne en som koster mindre enn $ 20. Noen ganger, men mangelen på en urt jeksel på kjøkkenet er bare realiseres i øyeblikket det er nødvendig. Kjører til butikken bare for å kjøpe en jeksel ville være bortkastet tid, spesielt hvis det er allerede en tilgjengelig alternativ for sliping urter. Ikke mange mennesker vet at de fleste blender blad forsamlinger er faktisk laget for å passe standard størrelse og brede kjeften MAS glass. Faktisk, MAS glass pleide å komme med kjøp av Oster blender.

Bruksanvisning

1 Ta utgangspunkt i blender og skru den på norgesglasset for å sjekke om det passer. Knivene er meget skarpe så sørg for å håndtere dem nøye. Pass også på at bladet ikke berører sidene av glasset.

2 Plasser urter slipes inne i glasset. Ikke pakk urter inne i glasset. Gi rom for de blender bladene til å fungere.

3. Skru basen tilbake på glasset. Sørg for at det er tette for å hindre urter i glasset fra utreise.

4 Plasser den på blender. Glasset i seg selv bør være plassert med sin bunn på toppen.

5 Grind urter i pulser til ønsket konsistens er oppnådd.

Hint

  • En kaffekvern kan også brukes som en urt jeksel alternativ. Noen kverner i butikkene selges som "kaffe og krydder" grinders.
  • Rengjør bladene grundig i mellom bruker så smaken og lukten av urter ikke overføre til andre matvarer du kan gjøre med blender.
  • Du kan også bruke denne hjemmelagde urt jeksel for krydder, nøtter, kaffe, babymat og selv peanøttsmør.
  • Oster produserer også mini jar tilbehør som er laget for å gjøre det stort sett samme jobben. De kan bli inkludert i en Oster blender kjøp, men du kan også kjøpe dem separat. Men de eneste fordelene de har over ordinære MAS glassene er målinger på siden og et lite håndtak.
  • Håndter skarpe blender blad med forsiktighet når du fjerner eller rengjør dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com