Hvordan kle opp et vindu med to forskjellige skjerf Colors

June 3

Hvordan kle opp et vindu med to forskjellige skjerf Colors


Vindu skjerf lage en elegant dekorasjon for nakne vinduer - særlig større vinduer og lange, høye, gammeldagse vinduer. Vindu skjerf kan drapert over vinduene for å understreke sin lengde, samt fungere som en ramme for hva vinduet viser på utsiden. Vindu skjerf bør også brukes til å fremheve fargene i et rom. Dette er vanskelig hvis fargevalget er kompleks, og hvorfor plukke to eller flere skjerf farger kan være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Velg skjerf i farger som er knyttet til fargene i rommet. Velg to eller flere farger fra fargevalget av rommet, eller en nøytral farge og den dominerende fargen i rommet. For eksempel, i et rom der fargevalget er tranebær og kakao med aksenter av beige og tan, kan du velge ett skjerf i en nøytral beige farge og en i tranebær, et skjerf i tranebær og en i kakao, eller en kombinasjon av ulike toner. Hvis du er usikker på fargene, plukke to skjerf som har et forhold på fargen wheel-- lignende farger finnes motsatt av hverandre på fargehjulet (komplementære farger) eller farger finnes side-by-side på fargehjulet ( analoge farger).

2 Velg riktig type materiale for rommet. Små, mørke rom vil dra nytte av en ren materiale som vil tillate lys å passere gjennom dem mens store, lyse rom vil dra nytte av en tung, staselig, ugjennomsiktig materiale.

3 Pakk skjerf rundt vinduet stang. Eksperimenter med plassering av skjerf slik at hver skjerfet er synlig. Det er mange måter å gjøre dette. Noen behandlinger innebærer drapering på skjerf sammen på stang, stilt opp slik at de fremstår som to striper av farge på stanga. På samme måte kan du krølle skjerf rundt hverandre slik at de ser ut til å være et stoff vri hang over vinduet. Du kan også tillate en skjerf å henge fra stangen og trekk den andre skjerfet opp over vinduet, feste den til veggen over vinduet i en topp formasjon. For et meget stort vindu, bruker flere skjerf av hver farge for en fyldigere, mer staselige arrangement.

4 Velg riktige tilknytninger for skjerf, hvis du planlegger å bruke dem. De tilknytninger skal matche skjerf. Tieback mai i enhver stil; det kan være et bånd av samme farge på en av skjerf eller en dekorativ tau tieback. Alternativt feste kroker på veggen så skjerf kan sendes rundt dem, heller enn bundet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com