Hvordan Clean Mesh Aboveground Pool Covers

September 20

Hvordan Clean Mesh Aboveground Pool Covers


Mesh pool dekker er designet for å la regn og snø sile gjennom i bassenget mens hindre løv, skitt og annet rusk fra å bygge opp i bassengvannet. Dette tjener også til å hindre at dekselet sagging og faller ned i bassenget fra for mye vann vekt. Som enhver form for overbygg, bør du alltid vaske maske pool dekke grundig før du lagrer den for sesongen for å holde den i god stand.

Bruksanvisning

1 Bruk din pool skimmer eller en lang håndteres presse kost å øse og presse noen blader, skitt eller annet rusk fra overbygg. Ikke bekymre deg for mye om å få alt fra omslaget, bare mesteparten av det. Ideen er å hindre alt dette materialet faller ned i bassenget når du flytter dekselet.

2 Få en partner for å hjelpe deg kaste overbygg i to, og løft den ut av bassenget. Arbeid nøye, slik at eventuelle rester igjen på lokket ikke faller ned i bassenget. Legg dekselet flatt på oppkjørselen din. Sett noen små, tunge gjenstander som murstein eller steiner i hjørnene slik at lokket ikke blåser bort.

3 Bruk hageslangen for å sprenge den gjenværende rusk fra overbygg. Spe litt overbygg renere eller et mildt vaskemiddel i en bøtte med vann. Hvis det er noen mugg på overbygg, tilsett 1 kopp hvit destillert eddik til bøtte. Splash løsningen over overbygg.

4 Bruk en push kost å skrubbe løsning i overbygg og bli kvitt eventuelle flekker eller mugg flekker. Skrubb grundig, skyll med hageslangen inntil vannet er klart.

5 Flytt overbygg til et tørt, solrikt sted og la den tørke godt. Brett overbygg pent og lagre den på et tørt og kjølig sted før du er klar til å bruke det igjen.

Hint

  • Ikke brett og lagre din overbygg mens den ennå er våt eller mugg og jordslag vil danne på den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com