Hvordan Clean Butcher Block Benkeplater

August 26

Hvordan Clean Butcher Block Benkeplater


Kommersielt produsert slakter blokk ble innført på 1880-tallet som en hygienisk alternativ til den tradisjonelle bruken av blokker kuttet fra trær som å skjære kjøtt. Hard maple ble en yndet overflate for sin holdbarhet og trange tre korn. Moderne slakter blokk er holdbart og trygt for matlaging og er tilgjengelig i størrelser fra små skjærebrett til full kjøkkenbenkeplater.

Bruksanvisning

En rens slakter blokk benkeplater grundig med oppvask såpe og vann etter hver bruk. Tre absorberer mat lukt, olje og bakterier fra rått kjøtt som gjør det viktig å ordentlig ren.

2 Bland en mild løsning av 1 ss. bleke i en gallon av varmt vann. Vask benkeplate med en ren svamp, skyll, tørk til ytterligere rense bakterier.

3 Tørk flekker fra en slakter blokk benkeplate med sitronsaft. Skyll og tørk.

4 Rist salt på vanskelige flekker og deretter gni med klippekanten av en halv sitron. La salt og sitron sitte over natten på benkeplate og skyll med vann og tørk. For tøffere flekker, prøv 3 prosent hydrogenperoksid blandet med vann. Skyll godt og tørk.

5 Skrape benkeplate hver kveld med et metall slikkepott eller skraper for å fjerne dvelende lukt eller flekker.

Hint

  • Om hver to uker, gjelder mineralolje eller en matlaging overflaten kommersielt produkt. Dette hjelper forsegle tre og frastøter flekker. Ikke bruk olivenolje eller vegetabilsk olje som vil harskne.
  • La aldri rå fisk, fjærfe eller kjøtt til å sitte på benkeplate i lengre tid som juice vil bli absorbert inn i skogen, og skaper en bakterie-ridd overflaten.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com