Slik fjerner en varmtvannsbereder Smell

July 23

Slik fjerner en varmtvannsbereder Smell


Lukt i varmtvannstanker er ofte forårsaket av bakterier som har utviklet seg fra fuktighet inne i tanken. Dette er ofte et resultat av lav klor nivåer eller inaktivitet i vanntanken. Hvis du oppdager et råttent egg lukt kommer fra varmtvannstanken, bruke blekemiddel eller klor til å rense tanken og eliminere lukten. Men hvis du ikke er kjent med hvordan du kan arbeide på tanken din, ringe en profesjonell i stedet for å risikere en feil.

Bruksanvisning

1 Slå av den manuelle bryteren på varmtvannstanken. Hvis varmtvannsberederen bruker gass, vrir du bryteren til av uten slukke piloten lyset helt. Dette vil gjøre det enklere for deg å starte den senere.

2 Finn det kalde vannet innløpsventilen og stenge den av. Dette er vanligvis plassert på toppen av både elektrisk og gass varmtvannsberedere. Slå på en varmtvannskran i huset. Åpne temperatur og trykkventilen, også plassert på toppen av vannvarmeren. Dette vil redusere trykket inne i vanntanken.

3 Tapp nok vann fra varmtvannsberederen for å kompensere for mengden av blekemiddel eller klor blir du legger til. Du vil legge til en gallon av blekemiddel eller en halv liter pool klor til tank for hver 30 liter vann det holder. Så hvis tanken er en 60-liters tank, må du tømme 2 liter vann fra varmtvannsbereder og legge til at mengden av blekemiddel eller klor. Fest en slange til tappeventilen og tømme vannet inn i den nærmeste vasken.

4 Ta ut anodestangen og temperaturen og trykkventilen fra varmtvannsberederen. Du kan også koble varmtvannsutløpsrøret. Hell blekemiddel eller klor i gjennom hullet av objektet du fjernet. Erstatt ventilene eller stenger du fjernet.

5 Fyll kaldtvannstanken med vann og la blekemiddel for å suge i én time. Gjenåpne kaldt og varmt vann ventiler, slik at blekemiddel for å rense disse uttakene også. Tøm klor eller blekemiddel via varmeapparatet tømmeventilen. Steng ventilen.

6 Fyll tanken helt med rent vann og la vannet sitte i 15 minutter. Tapp vannet gjennom dreneringsventil varmeapparatet og lukke den igjen. Slå på strømmen igjen, og kontroller at de varme varmtvannsberederen fungerer riktig.

Hint

  • Når du er ferdig med å tappe vann fra varmtvannstanken, dekk slutten med en dreneringsslange cap for å hindre lekkasje.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com