Chili plantearter Identifikasjon

July 10

Chili plantearter Identifikasjon


Medlemmer av enten paprika eller Capsicum frutescens gå av felles navn "chili peppers." Mange av planter og frukt ser like, og det kan være vanskelig å fortelle en fra en annen.

søte Peppers

Paprika inkluderer paprika, pimento paprika og banan paprika. Banan paprika er lange og kurve som en banan, og fargen varierer fra gult til rødt. Paprika er større, med tre eller fire støt på bunnen av frukten. Pimentos ligne paprika, men de har en avrundet spiss nederst.

Jalapeno-lignende Peppers

Jalapenos er glatte, ovale paprika som varierer i størrelse. Noen er litt spiss ved enden. Hot Peppers som er formet som jalapenos inkluderer serrano og ungarske voks paprika.

Andre Hot Peppers

Anaheim, habanero, Karibien og Cayenne Peppers er formet annerledes enn jalapeno, serrano og ungarske voks paprika. Anaheim er stor og har en rynkete utseende, mens Cayenne ligner på Anaheim og banan paprika. Habanero har en form som ligner på bell og pimento paprika, men det er krøllete. The Caribbean pepper ser ut som en rundere versjon av habanero. Fargene varierer for hver art; de kan være oransje, grønn, rød, gul eller nesten svart i fargen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com