Margarita midtpunktet ideer

June 8

En stor margarita glass sier "fest". Enten du planlegger en bursdagsfest, brude dusj eller andre samvær, vil margarita midt bidra til å skape en morsom atmosfære. Bruk fantasien til å lage en midtpunktet i tråd med festen tema, eller gjøre det elegant med blomster og bånd.

Spiselig Beach Party midt

Delvis fylle 10-tommers margarita glass med brunt sukker og scatter shell-formet sjokolade på det. Bruk en stor stripete lollipop for en badeball, sette pinnen inn i brunt sukker i oppreist stilling og pakking av brunt sukker rundt pinnen å holde den på plass. Trim bunnen av stokken hvis det er nødvendig, slik at slikkepinnen sitter på overflaten av det brune sukker. Mold folk tall fra tannkjøtt lime, ved hjelp av godteri muggsopp (tilgjengelig på håndverket butikker eller på nettet) og plassere dem på brunt sukker stranden under papir drikke paraplyer. Plasser en væskefylt voks "dråpen" i glasset og en candy sitrusfrukt skive på felgen.

Flower midt

Delvis fylle en 10-tommers margarita glass med vann og tilsett noen dråper rød konditorfarge. Fjern stilkene fra røde og hvite nelliker og flyte dem på vannet. Trim stilkene av to dusin røde roser, slik at de blomstrer er omtrent en tomme over kanten av glasset. Hold stilkene av tre roser sammen og pakk dem med floral wire. Legg tre roser i mellomrommene mellom de tre første og pakk deres stammer. Fortsett å legge roser på denne måten til du har lagt til alle rosene og har en rund bukett. Hvil buketten på kanten av glasset. Knyt en sløyfe rundt stammen av glasset med hvit kablet organza bånd.

Du kan bruke andre fargekombinasjoner, for eksempel blå og hvite nelliker flyter på blått vann, toppet med hvite roser, og en blå sløyfe knyttet rundt stammen.

Sand Maleri midt

Layer farget sand i en 10-tommers margarita glass. Bruk primærfarger for en bursdagsfest, bryllup farger for en brude dusj eller mottak, sølv, svart og hvitt for en sølv jubileum eller gull, brun og hvit for en gylden jubileum. Sett glasset på et brett og strø farget sand rundt bunnen av glasset, og deretter legge sjarm, scrapbooking ornamenter eller andre dekorasjoner som passer til anledningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com