Hjemmelaget rettsmidler for å bli kvitt maur

February 18

Hjemmelaget rettsmidler for å bli kvitt maur


Oppdage at maur har invadert søte matvarer i kjøkkenbenken er ikke en hyggelig opplevelse. Selv om du kanskje ønsker å bli kvitt maur umiddelbart, være forsiktig med å bruke plantevernmidler som er giftige --- spesielt hvis du har barn og kjæledyr som bor hjemme. Adresse mauren invasjon med kostnadseffektive hjemmelaget rettsmidler som er ufarlig for mennesker, dyr og miljø.

Bruksanvisning

1 Fyll en sprayflaske med like deler av hvit eller eple cider eddik og vann. Spray denne blandingen på maurtuer og områder i og rundt huset befolket av maur. Maur vil unngå de områdene sprayet med eddik løsning siden det endrer sin luktesans.

2 Rikelig dryss krydder pulver som kanel, sort pepper eller cayennepepper på maurtuer rundt huset og på maur-infested områder på kjøkkenet for å avskrekke maur fra å komme inn. Ant-bevis kjøkkenet ved å sette individuelle poser med krydder som salvie, laurbærblad, kanelstenger, eller hele nelliker inne mat skap eller inne med barnemat som inneholder sukker og mel.

3 frastøte maur på inngangspunkter, ved å plassere hel nellik, kanelstenger eller laurbærblad rundt dører og vinduskarmer.

4 Plant mynte i potter og legg dem på kjøkkenvinduskarmer og andre steder rundt om i huset. Maur liker ikke mint planter og vil avstå fra å komme inn. Du kan også plassere tørket og knust mynte blader eller mint te poser rundt områder som maur kan komme inn eller bebor.

Hint

  • Tape laurbærblad og kanel pinner på innsiden av mat jar lokk, hvis hindre krydder fra smakstilsetning matvaren.
  • Tenk profesjonelle maur-kontrolltjenester hvis hjem rettsmidler er ineffektive.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com