Hvordan grave en blomst seng

May 16

Hvordan grave en blomst seng


Hvordan grave en blomst seng. Grav en blomst seng godt, og du vil ha halvparten av hagearbeidet gjort for deg. En godt forberedt seng fremmer god drenering, har massevis av næringsstoffer, gjør vanning og luking et blunk, og hindrer sykdom og skadedyr. Og det trenger ikke å bryte ryggen, heller, hvis du følger noen hage-savvy tips.

Bruksanvisning

1 Grav et lite hull ca 2 fot dyp for å se hva slags jord og forholdene du arbeider med. Deretter velger du en endring for din jord etter behov.

2 Kontrollalvorlige luke problemer ved å klippe og deretter sprøyting området med et ikke-selektivt ugressmiddel, for eksempel Roundup. Vent tre dager for å fortsette. Eller, som en ikke-kjemisk alternativ, klippe området og grave den opp eller till. Så la det stå i to til tre dager for å gi årlige frø til å spire. Hakke eller inntil en andre gang.

3 Spread 4 til 5 inches av kompost og andre jord endringer over toppen av området du har tenkt til sengen, gress og alt.

4 Till eller grave opp jord til en dybde på minst 18 inches, 24 inches hvis du plante stauder.

5 Kaste ut noen biter av torv eller gresstuster som vises på overflaten.

6 Rake glatt med en bakke rake og plante.

7 Installer kanter, om ønskelig. Kanter er ikke et must, men det hjelper å holde ut gress og noen andre ugress mens du oppretter en ryddig utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com