Kjeller Planlegging Idea

April 13

Kjeller Planlegging Idea


Kjelleren er ofte den mest underutnyttet plass i et hus. Mange kjellere dekker hele bredden og lengden på den første etasje stue, men de beleilig ende opp med å bli brukt som en "catch all" lagringsplass til å holde ting ut av syne. Konvertering en kjeller vil legge til et hus funksjonelle boareal, og det er ofte ikke inkludert i den totale hjemmet arealet som skattepliktig plass.

VVS, Varme og elektrisk

Det er en god idé å ha kjelleren sin avløp, oppvarming og elektriske systemer inspiserte i lys av kjelleren planer. Hvis du har et eksisterende bad, da dette vil spare arbeidet med å installere en. Hvis du bor i et kaldere klima, vil du ønsker å sørge for at kjelleren har tilstrekkelig oppvarming for vintermånedene. Installere mer lys kan også være nødvendig, som noen kjellere gir akkurat nok lys til å se i verdensrommet.

Planlegg et oppholdsrom

Kjelleren er en ideell plass for å planlegge en innendørs rekreasjon plass. Dette vil la store deler av kjelleren åpen for ulike spill og aktiviteter, slik at bare vaskerom, fyrrom og lagringsplass bak dører. Blant av en rekreasjon plass han fordeler er å flytte disse aktivitetene ut av soverommene og stue, samt å minske numbert ganger din viktigste boareal må være ryddet for gjestene.

Planlegg et familierom og ekstra soverom

For store kjellere som har samme fotavtrykk som første nivå, bygge en familie rom og ekstra soverom vil dramatisk øke og utvide ditt hjem stue. Design rundt på badet, eller fremtidig bad, plassering. Familien rommet kan være det første rommet du går inn når du går ned i kjelleren, og soverom og bad kan være plassert utenfor dette rommet. Husk at hvert kjeller-nivå soverommet må ha et vindu for lys, ventilasjon og branntrapp tilgang.

Planlegg en leilighet

Kjellere med en anstendig mengde takhøyde, for eksempel 7 fot eller 8 fot, kan konverteres til en leilighet plass. En arkitekt og designer kan bistå med utformingen av plass og arbeidet inn i planen funksjonalitet for både dine behov og en leietaker tilgang til leiligheten. Når leiligheten er konstruert, kan det potensielt betale for halvparten eller mer av ditt hjem boliglån.

Konstruksjon

Under byggeprosessen, vil entreprenøren bygge i henhold til arkitektens planer. Han vil sørge for at det ikke er noen synlige ledninger bak murene, og at alle systemer er inspisert og opp til koden før veggene er stengt av med sheetrock. Det er viktig å montere brannsikre isolasjon og for å bruke 5/8-tommers sheetrock. Disse materialene vil fungere som en brann-barriere, noe som gir folk i kjellerleiligheten et par minutter å trygt komme ut.
Byggeprosessen kan ikke avbryte aktiviteter gjennom resten av huset. Men vær forberedt på elektro, VVS, varme og støy avbrudd under installasjonen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com