Hvordan Kompost med hvite Worms

April 17

Hvordan Kompost med hvite Worms


Ormen oppdrett er noe som folk med hager eller terrasser kan gjøre for å skape billig kompost fra matrester. Noen typer ormer trives ved å spise vegetarisk mat utklipp, inkludert kaffegrut og teblader. Som ormer spiser søppel, de fordøye det og deres avfall gjør rik kompost for hager og planter i potter. Selv røde ormer er den mest brukte for ormen gårder, larver av svart soldat fluer, muligens hvite ormer, fungerer bra for å lage kompost.

Bruksanvisning

1 Sett opp en vanntett kasse for ditt kjøkken utklipp. Hvite ormer og svart soldat flyr som fuktige søppel hauger og kompostering materialer rik på nitrogen, som bladgrønne grønnsaker. Sett brettene utendørs for kompostering i sommermånedene. Mens folk kan holde disse kasser innendørs når du bruker røde ormer, vil den hvite soldaten larvene etter hvert vokse til fluer som kan være irriterende i huset.

2 finne en kilde for svart soldat fly larver. En lokal dyrebutikk kan lager dem eller bestille dem for deg. I de fleste av oss, svarte soldaten fluer er et vanlig insekt verdsatt for sin evne til å fordøye enorme mengder avfall, herunder husdyrgjødsel.

Hvis soldat fluer er vanlig i ditt område, utendørs bin kan naturligvis tiltrekke soldaten fluer. Hvis innholdet er våt, vil de kvinnelige fluer innskudd eggene sine på innholdet, får ormen gården går raskt.

3 Hold kompost bin eller hoper våt slik at voksne kvinner vil fortsette å bruke kompost bin å legge egg for en konstant kilde til ormer som vil spise innholdet aggressivt. Fylle mat på daglig eller semi-ukentlig sats for å sørge for at de hvite ormer har nok å spise.

4 Fjern kompost når det er tilstrekkelig oppsluttet materiale til bruk ved å plassere innholdet av kompost på avisene for å separere ormer og uspist mat fra komposten. Forsiktig ormer tilbake i kompost bin eller haug og legge mer mat når det er nødvendig.

Hvis hvit orm gård er en del av et større komposthaug, fjerner kompost ved hjelp av en spade og spredt på toppen av hagen eller strø det på matjord av potteplanter.

Hint

  • Svart soldat fluer er ufarlig. De bærer ingen sykdommer og anses fordelaktig insekter i fôr masse og gårder hvor de spiser enorme mengder animalsk avfall.
  • Ikke legg kjøtt eller egg utklipp til kompost, fordi disse utklipp kan tiltrekke seg dyr og avgir stygg lukt som de brytes ned.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com