Hvordan Rewind en Weed Eater Spool

March 23

Hvordan Rewind en Weed Eater Spool


Plast linjer på en Weed Eater gresstrimmere er laget for å slites ned over tid, noe som betyr at du må av og til erstatte ledningen. Alltid fylle spolen med 0.080-tommers diameter monofilament erstatning linje, som er tilgjengelig på hagesentrene og Oppussing forhandlere. Weed Eater to linjer trimmere er produsert av Husqvarna og solgt under Poulan merkenavn.

Bruksanvisning

1 Ta av tennplugg ledningen og legge enheten på en flat plass. Fjern spolen på bunnen av kraften hodet ved å trekke på trykk-knappen. Fjern rusk fra makten hodet med en børste eller fuktig håndkle.

2 Mål to 12 1/2-fots lengder av erstatning streng, ved hjelp av målebånd. Sett endene av de to linjer inn i de små hullene på innsiden av spolen.

3 Vind linjen rundt spolen i retning av pilene på spolen. Hold linjen stramt og selv og stoppe svingete når du har ca 5 inches av linjen venstre.

4 Cup spolen i den ene hånden for å stoppe linjen fra å slappe av. Sett linjene inn i inn i utgangshull på navet av kraften hodet. Smekk spolen på plass i navet.

5 Trekk i trådene til sin rette kuttelengde. Sett på tennplugg ledningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com