Moro og interessante fakta om Sundew Plant

February 19

Moro og interessante fakta om Sundew Plant


Hvis du trodde kjøttetende planter ble bare funnet i filmene, tro om igjen. Den lille sundew anlegget tiltrekker og fanger intetanende bugs og insekter og fordøyer dem for et velsmakende måltid. Hvordan det vever sin magi spell og klarer å sluke feilene kan overraske deg.

luring Insekter

Den sundew Anlegget produserer en søt, klissete væske som strøk de små hårene som dekker bladene. Denne "dugg" glitrer i sollyset og tiltrekker seg insekter som blir lurt til å tro at de vil få et velsmakende måltid av søte nektar. Sundews også avgir en søt duft for å tiltrekke seg insekter til plantene.

Fange Insekter

Som insekter lande på sundew anlegget på jakt etter mat, de holde seg til det duggvåte væske på bladet hår. Sliter med å frigjøre seg fra sundew grep skaper en strammere felle, som mer klebrige hår klamre seg til insekt. Små flyr eller krypende insekter finner seg fanget av klebrig dugg og er ute av stand til å frigjøre seg.

Fortærende sin Prey

Når sundew anlegget har et solid grep om sitt bytte, bladene krøller over insekt å holde det stramt. Fordøyelsesenzymer utskilt av bladene begynner å fordøye den lille feilen til alt som er igjen er den exoskeleton. Når bladene åpner, det ytre skallet av insekt slutt faller bort og sundew venter på sin neste måltid.

Farge

Mange Sundew planter endrer farge avhengig av hvor mye sollys de mottar. Når sollyset er rikelig, bladene blir en knall rød, men hvis de vokser i skyggefulle områder, bladene er grønne. Noen sundews er en grønn-rød.

Størrelse

Størrelsen på sundew anlegget avhenger av den spesielle variasjon. Noen, slik som kort leaved sundew, er bare en tomme i diameter, mens andre kan nå høyder på 8 inches. Blomster vises på høye, slanke stilker - åpning for et par timer i tidlig morgen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com