Faux Marble Behandling

July 24

Faux Marble Behandling


Marmor er rock laget av fint krystallisert kalsiumkarbonat og vanligvis har årer av mineraler eller materialer som går gjennom den, lage vakre effekter. Det kan poleres til en elegant finish. Opprette faux marmor kalles også marmorering eller marbleizing. Det er en prosess med å legge lag av fargede glasurer over en base farge for å gjenskape utseendet av ekte marmor. Faux marmorering er en billig måte å skape en elegant dekorativt design.

Bruksanvisning

1 Rengjør overflaten med en klut, slik at ingen fett eller skitt er til stede. Påfør en primer strøk med maling med en pensel. Etter at primeren er tørr, male et strøk med solid base farge og la det tørke i minst fire timer. Typisk for marmorering, blir en lys basisbelegg benyttes.

2. Plasser en del av den første glasur farge på en plastplate. Bruk en fuktig svamp som et hav svamp eller sammenkrøllet plast for å bruke glasur. Ikke mette svampen med maling. Stipple eller DAB på den første glasur farge. Denne teknikken gir varierte toner som gir marmor slikt særpreg. Utseendet er flekkete å markere den ujevne tonen i marmor. Varier linjene. De bør være ujevn, noe kort, noen lange, mens andre er litt bredere. Bruk kunstnerens pensel til å dytte og dra glasuren forsiktig i uregelmessige mønstre.

3 Påfør neste glasur farge i samme dabbing metode. Mottle de to glasur farger med svamp eller krøllete plast. Marmorering er lagdeling på en farge, men ikke dekker opp under farge helt.

4 Plasser en bit av mørkere glasur på en plastplate. Bruk artist pensel eller fjær å påføre glasur over marmorert området nettopp opprettet. Skyv børsten eller dra den til å foreslå uregelmessige årer. Hvis linjene ser altfor tydelig, forsiktig børste over dem med en tørr børste.

5 Påfør thiner linjer eller "mineral" markerer med kunstneren pensel eller fjær. De tynnere linjer kan være med samme glasur farge eller lysere. Mindre årer kan påføres horisontalt eller vertikalt på tvers av de større årer.

6. Påfør hvit glasur for å produsere den krystallinske effekt sammen områder hvor du har gjort årer. Bruk artist pensel eller fjær for å legge siste detaljene.

7 Påfør et strøk med lakk over hele prosjektet når det er helt tørt, ved hjelp av en pensel.

Hint

  • Som du male med kunstneren pensel, rull håndtaket mens søknad maling. Dette vil bryte opp eventuelle jevnhet og lage ulike bredder av linjer og tykkelse av malingen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com