Hvordan finne en god Teppe & Møbeltapetsering Steam Cleaner

May 6

Hvordan finne en god Teppe & Møbeltapetsering Steam Cleaner


Teppe og Møbeltapetsering damprensere oftest ren ved jetting varmt vann inn i stoffet. Børstene i bunnen av renseren kratt stoffet og det skitne vannet ekstraheres når maskinen suger vann ut av stoffet og inn i en separat oppsamlingstank. Ved å forstå forskjellene mellom disse maskinene, vil du gjøre det beste valget når du velger for dine damprengjøringsbehov.

Bruksanvisning

1 Undersøk teppe og møbel damp rengjøring maskiner. Ser på antall børster på undersiden av maskinen. Børstene er hva skrubbe teppet rent, så unngå maskiner med store hull mellom børstene.

2 Se etter en oppvarming funksjon. Din tepper og møbeltrekk damp renere trenger varmt vann for å rengjøre effektivt. Rengjøringsmidler med bygget i ovner er bedre enn de uten, som selv varmt vann vil kjøle ned uten en effektiv varmekilde.

3 Sjekk ut vedlegg. Spør selgerne til å vise deg hvordan du bruker slange vedlegg. Se etter vedlegg som snapper på plass sikkert og med liten innsats. Tenk lagring av vedlegg. Vedlegg må være lagret på en måte som gjør at luften kan strømme gjennom dem, slik at de ikke utvikler mugg eller lukt.

4 Skyv maskinene, du vurderer, sammen teppet. Hvis du har problemer med å manøvrere maskinen i butikken, vil du ha enda mer problemer med å flytte den rundt når den er fylt med vann.

5 Snakk med dine venner for å finne ut om de har maskiner du kan teste før du kjøper en selv. Låne dem alle på samme dag og sjampo en stripe av teppe med hver maskin. Ta klare notater, slik at du vet hva maskinen ble brukt av hvilken del av teppet. Vente flere dager for å få en nøyaktig representasjon av renslighet, før du foretar den endelige avgjørelsen.

6 Sjekk ut on-line nettsteder som gjennomgå produkter, og se om disse nettstedene har lignende anbefalinger for samme maskin.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com