Workshop Ideer for Verktøy

June 24

En av de viktigste aspektene ved ethvert verksted er de verktøyene det huser. En godt designet verksted har rikelig med effektiv lagringsplass for verktøy, sammen med lett tilgang til verktøyene som er nødvendige. Hvis du utformer en workshop, tar hensyn til både lagring og tilgang til dine verktøy vil betale seg i bekvemmelighet og et behagelig arbeidsmiljø når du begynner å bruke verksted for prosjekter.

Muttere og bolter

Muttere, bolter og skruer er ofte nødvendig i et verkstedmiljø. Vurdere å bygge skuffer inn en arbeidsplass teller og merking skuffene for hver type mutter, bolt eller skrue du bruker. Ta dem ut av boksene og plassere dem i passende krukker for enkel tilgang. Å holde disse elementene er organisert på denne måten er det enkelt å få det du trenger når du trenger det, uten å fomle for bokser.

Maling og kjemisk-baserte produkter

Metall skap som passer lett i et hjørne av rommet er ideelle for lagring av maling og andre farlige kjemiske-baserte produkter du bruker ofte i nærheten, men i et trygt lagringsmiljø. Dette kan bidra til å unngå å la åpnede beholdere liggende rundt som kan frata røyk eller bli utløst over som du går på jobb. Hyller i kabinettet hjelp skille de ulike maling og kjemikalier.

Vanlige Verktøy

Mount store pegboards på veggene i verkstedet til å henge ofte brukte håndverktøy som sager, hammere, skiftenøkler og skrutrekkere. Hang mest brukte verktøy på pegboard over arbeidsbordet og små verktøy som brukes sjeldnere på en pegboard rundt verkstedet.

Stor Tool Storage

Utvikle plass under arbeidsbordet for større håndverktøy som for eksempel motorsager og gass eller elektrisk drevet utstyr. Dette gjør at du kan holde verktøy ut av veien, men innenfor rekkevidde. Heng metall eller tre kroker på veggen for å bryte båndene til disse verktøyene. Dette holder ledningene på gulvet, innen rekkevidde, og bidrar til å gi et tryggere miljø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com