Hva er ting som øker verdien av et hjem?

May 13

Når det gjelder tid til å selge hjemmet ditt, er det enkle reparasjoner som kan få inn mer penger til den avsluttende tabellen. Over tid er det en rekke endringer som kan gjøres hjemme ditt som kan øke sin samlede verdi. Fokus på kvalitet oppgraderinger og fullføre hjem prosjekter før oppføringen din hjemme. Husk å takle alle reparasjoner som må gjøres, eller du kan la potensielle kjøpere lurer på hva annet vedlikehold har blitt forlatt uten tilsyn.

Legg et hjemmekontor

Flere mennesker jobber hjemmefra, enten på en heltid eller deltid. Å ha en plass i hjemmet som kan fungere godt som et hjemmekontor kan tilføre verdi til ditt hjem. En dedikert plass med passende uttak og telefonlinjer for datamaskiner og annet kontorutstyr kan gjøre jobbe hjemmefra mer praktisk.

Lag en Familierom

En åpen planløsning er en populær hjemme funksjon som mange kjøpere søker. Hvis det er mulig å åpne kjøkkenet til stuen for å skape en familie rom plass, er det en klok investering. Dette holder familien tilkoblet mens kokken av familien er på kjøkkenet, så vel som gjør underholdende gjester enklere.

Design en Master Suite

De fleste kjøperne forventer å finne en master suite med bad og walk-in closet på soverommet. Hvis din hjemme mangler denne funksjonen, bør du vurdere en oppussing for å slå soverommet til en master suite. To vasker, en walk-in dusj og boblebad skape en følelse av luksus. Vurdere å legge et lagringssystem til skapet for å gjøre organisasjonen enkelt.

Revitalisere Curb Appeal

Utsiden av hjemmet ditt er det første inntrykk av at kjøpere vil ha. Det kan utgjøre forskjellen mellom om de bestemmer seg for å komme inn for en titt rundt eller fortelle verden for å holde kjører. Trim busker, installere mulch og reparere bare flekker i gresset. Planting senger bør være pent og ryddig. Legg fargerike blomster til keramikere nær inngangsdøren for en fargeklatt. Pass på at døra er ren med et nytt strøk med maling.

Oppdater kjøkken og bad

Realtors har lenge hevdet at kjøkken og bad selge boliger. Mens komplett remodels kan være dyrt, det er billig endringer som kan gjøres for å friske opp plassen. Installere nye benkeplater, benken og kabinett knotter for et helt nytt utseende. Sjekk inn refacing skapdører i stedet for å erstatte hele kabinettet. Oppgrader utstyr og inventar til rustfritt stål.

Installer ny Windows

Energieffektivitet er viktig som flere mennesker er opptatt av å gå grønt. Installer ny dobbel rute, energieffektive vinduer for besparelser på elektriske regninger og en ensartet utseende til ditt hjem.

Maling

Paint er en billig løsning som lett kan gjøres i løpet av få dager. Stick med en nøytral farge pall og friske opp vegger og listverk i ditt hjem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com