Front Load Frigidaire vaskemaskin vibrerer

August 2

Mange av Frigidaire front last vaskemaskin kommer med et spesielt vibrasjonskontroll system, som er ment å bidra til å holde lasten balansert og vaskemaskinen stille. Med funksjoner som dette installert i vaskemaskinen, kan eierne bli overrasket over å finne sin Frigidaire vaskemaskin vibrerer under bruk, som vanligvis skyldes brukerfeil og kan festes med noen få enkle trinn.

ny vaskemaskin

Dersom Frigidaire front-load vaskemaskin er ny og er nylig installert, er det en mulighet for at ikke alle av emballasjematerialet ble renset bort. Hvis venstre bak, kan dette materialet føre til mye støy og vibrasjoner under bruk. Ta en titt på foran, bak, topp og bunn, og inne i vaskemaskinen for å sikre at alle fraktboltene og skum blokker er fjernet og resirkuleres eller kasseres før du kjører vaskemaskinen.

ubalansert Load

Til tross for at den Frigidaire front-load vaskemaskin kan ha vibrasjonskontroll system, hvis du overbelaster karet, er du sannsynligvis å finne maskinen vibrerer som et resultat fordi tunge gjenstander eller for mange elementer kan føre til at lasten blir ut av balanse , skiftende i karet og muligens også tvinge kurven off-center. Trykk på "Pause / Cancel" og åpne vaskeluken, omorganisere lasten, og fjerne noen elementer hvis brikkene er floker sammen overdrevet. Cose døren og starte syklusen igjen.

gulv Installasjon

Front-load vaskemaskiner er tunge apparater som krever et fast underlag å stå på. Hvis gulvet under vaskemaskinen er for svak til å støtte enheten, kan gulvet bøy eller noe. Skyv en 3/4-tommers stykke kryssfiner under Frigidaire vaskemaskin for ekstra støtte og bidra til å absorbere noe av vibrasjonen. I tillegg undersøke vaskemaskin føttene og juster om nødvendig, slik at hver fot berører gulvet jevnt.

pidestall Installasjon

Hvis vaskemaskinen installeres på en pidestall, rocke maskinen frem og tilbake, og deretter fra side til side. Hvis det er wobbling, må vaskemaskinen som skal strammes mot pidestallen å redusere vibrasjoner under bruk. Stram boltene som kobler vaskemaskinen til pidestall, som kan nås ved å fjerne sokkelen skuff og nå opp fra innsiden av skuffen. Rock vaskemaskinen på nytt for å sikre at spyler står fast. Juster boltene etter behov.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com