Hvordan holde sement fra Frysing

June 9

Iskaldt vær kan ødelegge en fersk asfaltert område med mindre sement er gitt forsvarlig behandling. Kaldt vær teknikker må brukes for å holde sement fra å fryse når temperaturen er ventet å falle under 40 grader. Siden bakken genererer sin egen varme, er det overflateareal av sementen mest utsatt for frysing. Å vite hvordan å ta riktige forholdsregler i tilfelle kaldt vær kan bety forskjellen mellom en vellykket rydder jobb og måtte fjerne sement og starte på.

Bruksanvisning

1 Ta av "blø vann" fra sementen. Utfallende vann er det vann som stiger til toppen av sementen mens den tørker. I kalde temperaturer, blø vann tar lengre tid å akkumulere siden tørkeprosessen bremser ned. Bruk en nal for å transportere vann fra overflaten eller bruke en våt vac å suge vann fra sement.

2 Dekk sement med tepper. Dette holder overflaten av sementen varm nok til å holde seg over minusgrader. Man trenger bare å holde tepper på sement i et par dager, så lenge temperaturen av sementen har vært minst 50 grader. Bruk et infrarødt termometer for å sjekke temperaturen. Legg til så mange tepper som er nødvendig for å sikre at temperaturen når 50 grader.

3 Dekk hjørnene av sement. Hvis teppet ikke helt dekker hjørnet, legge til et teppe siden delvis dekket sement ikke få jobben gjort. Sikre tepper med vekter eller tie ned ankere for å sikre at tepper ikke blåse bort.

4 Fjern tepper på den varmeste delen av dagen, slik at forskjellen i temperatur utenfor tepper og inne i tepper ikke sjokkere sement. Hvis du bruker flere tepper, fjerne en teppe om gangen i 30 minutters intervaller.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com