Oppstart Instruksjoner for en Spring Sprinkler System

May 24

Oppstart Instruksjoner for en Spring Sprinkler System


Et sprinkleranlegg omfatter jordiske sprinkleranlegg, rør, et tidsur eller kontroller og vann ventiler. I kaldt vinterklima, beskytte systemet fra hard fryser ved å åpne alle ventiler og drenering systemet. Når våren ruller rundt, justere systemet tilbake til normal tilstand for å forberede for en retur til normal vanning planen. Før reversere trinnene du tok i vinter, vurdere å gi systemet en god flush.

Bruksanvisning

1 Skru sprayhodene av alle sprinkleranlegg husene. Hvis sprayhodet ikke kommer av, ta ut dysene fra sprayhodene. For å fjerne en dyse, setter den medfølgende sprinkler verktøy inn i heisen opp sporet på toppen av spray hodet og slå den en kvart eller en halv omdreining inntil stammen trekker opp. Sett verktøyet inn i radius skruen på toppen av spray hodet og vri den mot venstre til munnstykket løsner på stammen. Trekk munnstykket ut av kontakten.

2 Løft og ta av lokket til ventilmanifolden boksen og fjerne håndklær fra ventilen manifold hvis de ble plassert der for å hjelpe isolere ventilene mot kulde.

3 Trekk til lufteskruene på alle vanning ventiler inne i ventilmanifolden. Lufteskruen er en liten skrue på toppen av ventilen like foran ventil solenoider. Trekk til magnetventiler av ventilene. Solenoidene er fremtredende på toppen av vanningsventilen og kan ha ledninger som strekker seg fra toppen. De kan slås ut knotter og må lukkes for å hindre at vann fritt strømme gjennom.

4 Fjern eventuell isolasjon fra hele back-strømningssikring og lavere levers av de store kuleventiler på preventer til de er på nivå med preventer enhet. Skru på hetten til avløpet nippel ved bunnen av albuen den tilbakestrømningssikring. Sett inn en flat skrutrekker inn skruene test kuker, som er på siden av preventer, og skru til skruene så sporene ved siden av test kuker, lukke dem.

5 Lukk tømmeventilen inne i hjemmet nær vanning linjen avstengningsventil og åpne vanning linjen avstengningsventil. Dette er ikke å forveksles med hovedlinjen avstengningsventil, som skal allerede være åpen. Avløpsventilen er plassert i kjelleren i hjemmet ditt. Det er mulig at sprinkleranlegg har ingen dreneringsventil og at vanning linjen stengeventilen er utenfor.

6 Åpne frontpanelet på vanning kontrolleren, og trykk på "Manuell Start" -knappen eller aktivere vanning systemet manuelt gjennom timeren. Vann strømmer gjennom systemet og ut av de åpne sprayhoder. Dette spyler ut rusk som kan ha samlet seg inne i systemet gjennom vinteren.

7 Sett sprayhodene eller dyser og programmere vanning kontrolleren for våren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com