Slik reparerer Wood Siding på et hus

July 3

Slik reparerer Wood Siding på et hus


Har du forvitret, sprukket eller råtten tre ytterkledning på huset ditt? Reparere eller erstatte skadet tre ytterkledning med ny ytterkledning hindrer videre vær skader og reduserer fremtidige ytterkledning kostnader. Installere tre ytterkledning er mye som å sette sammen et stort puslespill, men ytterkledning reparasjon kan være utfordrende siden tre ytterkledning paneler er overlapping. Du kan komme unna med å reparere små områder av skadet eller råtnet tre med en utvendig-grade tre kitt, men det er ofte bedre å erstatte de tre paneler.

Bruksanvisning

1 Fjern forsiktig negler i tre paneler nær det skadde området (vær forsiktig så du ikke skader andre paneler når du fjerner neglene). Hvis neglene er ikke lett tilgjengelig, eller du ikke er komfortabel å fjerne spiker fra utsiden ytterkledning (i frykt for å skade andre paneler), skyver en baufil blad under tre Fasader og skjære gjennom neglene.

2 Ta av ytterkledning ved å plassere en meisel under skadet tre panel og løfte den litt, og deretter bruke en lirke bar å trekke panelet mot deg. Igjen, være svært forsiktig for ikke å skade den omkringliggende trepanel eller vil du øke ytterkledning kostnader. Dersom det skadede området er liten, bare kutte den del av panelet ut.

3 Hvis den skadede ytterkledning er ikke lenger intakt, måle tomt område som trenger utskifting ytterkledning. Ellers kan du bruke de skadede paneler som en mal for å måle og kutte utskifting tre ytterkledning.

4 Sett bygningen papir under den skadede ytterkledning, og skru det fast med taktekking negler. Hvis det er bare små hull eller rifter i bygningen papir, bruker taktekking sement for å tette det. Dette vil bidra til å holde fuktigheten ute når du har installert ny ytterkledning.

5 Bruk skadet tre ytterkledning å måle og kutte erstatningsdeler. Før du kutter, scorer sagen linjer med en skarp kniv.

6 Hold den nye tre Fasader panel på plass på huset, og bruke galvanisert ytterkledning spiker (# 6 eller # 8) for å sikre toppen og bunnen av panelet. Nail tre Fasader inn piggene når det er mulig.

7 Etter utskifting av tre Fasader, bruke caulk å fylle vertikale sømmer og spikerhull.

8 Prime utskifting tre ytterkledning, og male det med utvendig maling laget for tre hus ytterkledning.

Hint

  • Bytt ut noen rustne spiker.
  • Å reparere små råtne områder på tre ytterkledning, grave ut de skadede og / eller våte områder med en skrape, deretter bruker utvendig klasse tre kitt med en sparkel. La kitt tørke, deretter sand det flatt. Til slutt, prime panelet og male det med utvendig maling.
  • Bruk stillas for å forebygge fall.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com