Hvordan erstatte en 5-Gallon Toalett Tank Med en 3,5

July 4

En effektiv måte å forbedre vannforbruk i hjemmet er å erstatte din standard 5-gallon toalett tank med mindre kapasitet tank. Avhengig av toalettet produsent, mindre toalett tanker, enten ny eller nyoverhalt, er tilgjengelig ved bruk av samme monteringsutstyr som den gamle tanken for installasjon. Ifølge Grønn 3D startsider, kan vann besparelser mellom vanlig full størrelse toalett tank og en 3,5-liters-modellen være så mye som 6400 liter per person per år med gjennomsnittlig bruk. Installere en 3,5-liters erstatning tank på bad toalett er en enkel prosedyre som kan hjelpe de samlede hjem vann bevaring innsats.

Bruksanvisning

1 Lukk vannkranen på.

2 Ta toalettet eksisterende vanntank. Løsne de to messing tank bolter fra under tanken på hver side av toalettet basen flush kanal med en skiftenøkkel. En hjelper er nødt til å holde boltene fra å dreie fra i tanken med en skrutrekker mens løsne og fjerne nøtter nedenfra. Løft tanken fra basen og sett til side.

3 Inspiser erstatning toalett tank. Hvis du bruker en brukt eller overhalt tank, inspisere avløp pakning ring for sprekker, hull eller mangler materiale og erstatte den, om nødvendig.

4 Kontroller tankens gummi avløp pakning er installert og satt tanken på plass på toalettet basen. Rett avløpstrakten i dreneringsåpningen i toalettet base og gjøre visse tanken basen sitter flatt og fast på grunnflaten.

5 Plasser en gummiert tank skiven på hver av de to feste tank bolter. Sett en bolt i hver tank monteringshullet ovenfra, og skyv en messing flat skive på enden av hver bolt og træ en sekskantet mutter på hver bolt. Stram hver mutteren til den er tettsittende mot overflaten av toalettet basen.

6 Fest vanntilførselen. Pakk vannventilen forbindelse fjord med vinyl tråd tape, hvis det er nødvendig, og koble deretter den lille sekskantede enden mutteren på vannledningen til vannforsyning ventilen ved hjelp av en justerbar eller fastnøkkel. Koble den største øvre enden mutter på vannledningen til vanninntaket til toalettet tank og stramme til den sitter.

7 Åpne vannventilen ved å dreie ventilhåndtaket mot klokken for å fylle det nye toalettet tank. Når tanken er fylt, satt vannstanden flottørventilen, om nødvendig, og skylle toalettet for å sjekke armaturtilslutninger til lekkasjer. Stram tilkoblingene, om nødvendig.

8 Sett toppdekselet den nye tanken er på tanken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com