Når skal male et strøk på veggene

August 12

Når skal male et strøk på veggene


Male innvendige vegger er en gjør-det-selv-oppgave som millioner av huseiere gjennomføre hvert år. Malingen avdelingen er blant de største og mest overfylte delen i de fleste jernvareforretninger. Bøker, DVD og seminarer er alle tilgjengelige for nybegynnere å lære om børster, maling og teknikker. Å vite når man skal gi veggene et lag, og når du kan unngå det vil spare tid, energi og penger for hus.

Mørkt til lyst

Å gå fra en mørk farge til en mye lysere farge nesten alltid krever en andre strøk. Prøver å legge for tykt for et lag på den første tiden til å dekke mørkere farge er en rookie feil og fører til sprekkdannelser maling som det tørker. Et tynt lag med enten primer eller malingen vil tillate andre strøk for å dekke jevnt uten noen "vises gjennom."

fikse feil

Det er vanskelig å si hvor god maling jobb er når det er nymalt og fortsatt vått. Som malingen tørker, striper, savnet flekker og andre feil blir mer opplagt. Letting flere timer går forbi og inspisere veggene etter at de er tørre vil gi deg en idé om hvor mange, om noen, må feil korrigere. Ommaling bare en stor del vil ikke fungere godt, som den siste, tørket fargen vil være annerledes enn den delen bare malt en gang.

Dårlig kvalitet Paint

"Du får det du betaler for" er en verdifull setning å huske når du maler vegger. Rimelige malinger er ofte dårligere kvalitet og dekker dårlig. Hvis du bruker en rabatt maling, deretter være forberedt på å gi et ekstra strøk for å minimere feilene fra første strøk. Blø gjennom, striper, ujevn dekning og dårlig vedheft er bare noen av problemene billigere maling årsaker.

Temperatur og luftfuktighet

Temperatur og fuktighet påvirker når du kan bruke andre strøk. Latex maling tørker tilstrekkelig i omtrent fire timer, men hvis rommet er under 50 grader, som kan forlenges. Maleri under regn eller til og med når regn er forventet kan også forlenge tørketiden. Hvis første strøk er ikke tørr nok når den andre strøk påføres, vil den første strøk aldri tørke skikkelig, noe som fører til sprekker, chipping og rynker i malingen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com