Hvordan Grow Grancy Greybeard fra borekaks

July 20

Treffende navnet, bærer Grancy Greybeard lange blomst klynger som ligner et skjegg. Treet er også kjent som utkant treet og gammel manns skjegg. Hvilket utvalg du vokser vil avgjøre om din Grancy Greybeard er et tre eller busk og om blomstene er velduftende. Grancy Greybeard er en tøff plante å vokse fra frø så borekaks er den ideelle måten å formere seg. Grow Grancy Greybeard innenfor sitt US Department of Agriculture hardførhet soner 3b gjennom 9a.

Bruksanvisning

1 Fyll barnehage potter med like mengder perlite og torv mose eller sand og bruke en blyant for å skape et plantehull for hver skjæring.

2 Vent til etter Grancy Greybeard har en sprute av ny vekst, en gang fra midten av juli til høsten, og ta en 8-12 tommers skjæring. Stammen bør være fra inneværende sesong vekst med modne bladene. Kutt grenen eller stammen av treet i en 45 graders vinkel.

3 Kutt grenen i 4-tommers seksjoner. Skjær bunnen av hver del i en 45 graders vinkel rett under en node og kuttet toppen rett over slik at du husker hvilken ende går i jorda.

4 Fjern bladene fra bunnen av hver skjæring, forlater 2 blader på toppen.

5 Hell rooting hormon i en liten beholder og rull slutten av hver skjæring i den. Sørg for at bunnen tommer er dekket i produktet og så holde dem i fuktet forberedt hull.

6 Spray hver skjæring med vann og sette pottene i en varm, skyggefull plass. Hvis du tar stiklinger i høst og været kjøler, plasserer potten i en plastpose, forsegle den og la den innendørs i et område som mottar indirekte sollys. Du vil vite skjære har forankret når du ser ny vekst. Fjerne potten fra posen på den tiden.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com