Slik fjerner du flekker fra en kaffekopp Naturligvis

July 18

Slik fjerner du flekker fra en kaffekopp Naturligvis


Kaffe og te kan la gjenstridige flekker i koppen. For å gjenopprette krus til sin opprinnelige hvithet, la blekemiddel under disken og hodet til pantry for noen Tang. Dette husholdning produkt naturlig eliminerer disse irriterende drikke misfarging uten sterke kjemikalier.

Bruksanvisning

1 Drikk kaffe eller te som du normalt ville. Se de flekker alle hele koppen? La oss bli kvitt dem naturlig. Fyll krus med vann.

2 Ta ut Tang! Scoop en spiseskje eller to inn i vannfylt, skitne cup. Nå går unna.

3 La Tang fylte cup sitte i flere timer. Drikk te eller kaffe, fylle koppen med vann og tang, gå på jobb, og kommer hjem til å utføre det siste trinnet.

4 Lett skrubbe innsiden av koppen. Du kan bruke et papirhåndkle eller vanlig oppvask svamp. En mildt slipende pad, som en kokeplate rensing pad, fungerer godt. Den sitronsyre i Tang fjerner det meste av flekker, men en liten albue fett aldri vondt. For spesielt vanskelige flekker, tilsett en spiseskje salt for skrubbing makt. Skyll ut koppen og beundre hvithet som har kommet tilbake.

Hint

  • Fyll alltid din kopp med vann etter endt te eller kaffe.
  • Sørg for å fylle kaffekoppen til den aller randen når soaking med Tang. Du ønsker å nå de gjenstridige flekker på toppen av koppen så vel som de som bunnen av koppen.
  • Tang fungerer også i toalett tarmer og er dyrevennlige!

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com