Hvor å Forlenge en PVC Pipe

July 27

Hvor å Forlenge en PVC Pipe


PVC (polyvinylklorid) er en hard, hvit plast som brukes i husholdningen kloakk eller vent linjer. Seksjonene vanligvis kommer i 8-fots lengder med en diameter mellom 1 1/2 til 4 inches, og delta sammen med primer, sement og koblinger. Utvide en tidligere installert PVC-rør krever kutte alle nye rørdeler til lengde før du installerer dem på plass. Horisontale rør må installeres på en gradient for kloakk til å reise ned rørledningen, så den lokale byen bygningen avdeling må konsulteres først for riktig gradient i ditt område.

Bruksanvisning

1 Mål og merk de to første nye deler av PVC-rør til ønsket lengde. Bruk en håndsag eller sirkelsag for å lage en rett loddrett kutt om rørene på merkene. Skrap av alle store grader på saget rørendene og fjerne mindre plastfragmenter med 80-sandpapir.

2. Børste PVC primer rundt utsiden enden av den eksisterende PVC-rør til en bredde på 3/4-tommers. Også anvende primer rundt en ytre ende av den første nye rørseksjonen, så vel som innsiden av en PVC-kopling. Børste PVC-sement med alle tre merkede områder.

3 Skyv muffen på plass på enden av den eksisterende PVC-rør, og deretter skyver sementert enden av den første nye rørseksjonen inn i den gjenværende enden av koblingen. Hold rørene til koblingen i fem sekunder mens sement begynner å stille.

4 Brush primer rundt en ytre ende av den andre nye rørseksjonen, så vel som den resterende utenfor enden av den første nye rørseksjonen. Deretter prime innsiden av en annen PVC-kopling. Cement alle tre primet områder. Skyv muffen på plass på enden av den første nye rørseksjonen og den sementerte enden av den andre rørseksjonen inn i den andre enden av koplingen. Hold rørene til koblingen i fem sekunder. Mål, klippe ut og installere på samme måte alle nødvendige nye PVC-rør deler til vannet ligaen er nådd.

Hint

  • Vasker, badekar og vaskemaskiner koble til sine kloakknettet med P-feller. Toaletter koble til kloakk med skap flenser.
  • Bruk vernebriller når du skjærer gjennom PVC-rør.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com