Granitt Ideer for hvite skap

May 2

Granitt Ideer for hvite skap


Enten du går for en fransk Provincial, retro eller shabby chic look i et kjøkken eller bad, gir hvit cabinetry det nødvendige grunnlaget for å bygge din design. Uansett hva stil av treverk, kan en granitt benkeplate eller forfengelighet toppen forbedre de rike, sofistikert utseende. Med et bredt spekter av stein farger, bør du og din byggmester eller dekoratør diskutere hensyn som allsidighet, slitasje og generelle rommet stil. Dramatisk eller nøytral, vil granitt fargevalg satte tonen for rommet.

Hvit, rosa og Peachy

Granitt benkeplater som er overveiende hvit eller har årer av fersken eller rosa gi en myk supplement til kabinettet. Nesten nøytrale, lyse granitt farger gir mulighet for ulike fargetemaer i rommet og gjøre oppdatere kjøkkenet eller badet lett som årene går. Når du bruker hvit eller veldig blek-farget granitt du oppretter et bakteppe for nesten hvilken som helst farge av tilbehør og utstyr.

Svart og Gray

En høy kontrast valg, svart eller mørk grå granitt legge definisjonen til et rom fylt med hvite kabinettet. Mørk grå eller sorte benke skjule fingeravtrykk og flekker samtidig skape et moderne og rent utseende i et kjøkken eller bad. Når du bruker mørke benkeplater i granitt, er mulighetene for farget eller spesial vegg flis er vidåpne. Dekorere temaer i rommet kan variere fra subtile til fet avhengig av ditt valg av tilbehør, slik at rommet ditt å forandre seg med årstidene eller stemninger.

Blå og Grønn

Selv om dyr sammenlignet med andre farger, marineblå blå granitt benkeplater utfylle hvite skap i en tradisjonell plass. Enkel å utstyre med klassisk blått og hvitt servise, eller lyse hvite tekstiler, gir blå granitt en pop av farge mens du beholder noen allsidighet. Lysere nyanser av blått er også tilgjengelig, og er en mer rolig valg for en spa-lignende bad. Green-tonet granitt er et vanlig valg for å utfylle hvite kabinettet. Lys grønn stein skaper en innbydende og organisk følelse i et rom som du kan utstyre med nesten alle andre farger finnes i naturen. Mørk grønn granitt vil resultere i en mer dramatisk plass som vil legge definisjonen til hvite skap mens begrense valg i tilbehørs farger.

rød

Rødt granitt inkluderer vanligvis noen lysere toner av rosa eller oransje og gir en munter tillegg til et rom med hvite skap. Myk og lysreflekterende i et bad, vil fargevariasjonene gjør en feminin inntrykk på gjestene. Dype røde arbeide effektivt i et kjøkken plass og kan legge grunnlaget for bruk av mørkere røde toner i apparater og tilbehør.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com